Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών μεταφοράς οικοσκευών επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αρ. 3, στην πόλη της Βέροιας.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Άρθρο 1ο

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων:
 στην οδό Παστέρ από την συμβολή της με την οδό Ελιάς έως την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου
 στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από την συμβολή της με την οδό Παστέρ έως την συμβολή της με την οδό Δαβάκη
Β. Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Τετάρτη 16-02-2022 και κατά τις ώρες από 16:00΄ έως και τις 18:00΄.

Άρθρο 2ο

Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην παραπάνω οδό θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς. Τα μέτρα που θα λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.
Β. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται:
 Τα υπ’ αριθ. ΜΕΙ 146046 & ΝΧΑ 9529 οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ανωτέρω εργασία.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση

Προηγούμενο άρθροΗ εισαγωγική τοποθέτηση από την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου
Επόμενο άρθροΗ ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου