Τρίκαλα – Κοζάνη 1-2. Λύτρωση στο 93΄ με Ψιάνο, κατέθεσαν ψυχή οι γηπεδούχοι. – βίντεο – φωτο

Ένα ματς δυνατό και υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου και σασπένς -αφού ο νικητής κρίθηκε στις καθυστερήσεις-  απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Τόσο η φιλόδοξη ομάδα της Κοζάνης, όσο και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πάλεψαν ο καθένας για τον σκοπό του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα για το θετικό αποτέλεσμα.

Περιγραφή – ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

Οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Παπαβασιλείου διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με την καλοστημένη τακτικά νεανική ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου όμως να ανταπεξέρχεται στην πίεση, βγάζοντας αντίδραση όταν έμεινε πίσω στο σκορ. Χαρακτηριστικό ότι η ανασταλτική λειτουργία των Τρικάλων απέδωσε σχεδόν άψογα, αφού η εστία του Αργυρόπουλου παραβιάστηκε από το σημείο του πέναλτι και με ένα σουτ από τα 30 μέτρα στο φινάλε του ματς.

Φάσεις και γκολ:

Στο 19΄ επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος. Στο 32΄ η Κοζάνη κέρδισε πέναλτι, με τον Ιορδανίδη δύο λεπτά αργότερα να ευστοχεί απέναντι στον Αργυρόπουλο (0-1). Άμεση ήταν η αντίδραση του Μέγα, που δύο λεπτά αργότερα κέρδισε το δικό του πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Ζυγκερίδη εντός περιοχής. Ο ίδιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών στο 36΄ με τον έμπειρο Κυριακίδη να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 40΄ δυνατό σουτ του Ψιάνου ελάχιστα άουτ. Στο 44΄ ο στόπερ των γηπεδούχων Δημήτρης Πέικος πέτυχε την ισοφάριση, έπειτα από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα (1-1).

Ημίχρονο 1-1.

Φτωχό από καλές φάσεις ήταν το δεύτερο ημίχρονο, όπου η Κοζάνη με την πάροδο του χρόνου ανέβαζε την πίεσή της και τα Τρίκαλα με σωστή διαχείριση να προσπάθησαν τουλάχιστον για την ισοπαλία. Στο 87΄ μάλιστα ο Τσιούχας λίγο έλειψε να φέρει τούμπα το ματς, με κοντινό σουτ που πέρασε λίγο έξω. Στο 93΄ (τρίτο λεπτό καθυστερήσεων) και σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των Τρικάλων, ο κορυφαίος του ματς Στέργιος Ψιάνος με ένα «κεραυνό» από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Τελικό 1-2.

Διαιτητής ο κ. Μπούτσικος, βοηθοί οι κ.κ. Τσεχελίδης, Φακάνας όλοι της Ένωσης Μακεδονίας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Κιρκιλιανίδης, Τσιρίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος (82΄ Μουρατίδης), Περτσιούνης, Κέλο (58΄ Τσιούχας), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης, Λίτσι (71΄ Γεωργίου).

Κοζάνη ΦΣ (Παπαβασιλείου): Κυριακίδης, Πιριτζάους, Ρογγότης, Ντούκα (17΄ Κατσουλίδης), Παπαργυρίου, Μπακάλης (61΄ Τσώτσος), Ψιάνος, Καραγιάννης, Ιορδανίδης, Μαυροματίδης (61΄ Μπάρο), Κωστούλας.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το emvolos.gr στο βίντεο:

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC 6196 scaled DSC 6198 scaled DSC 6200 scaled DSC 6201 scaled DSC 6202 scaled DSC 6203 scaled DSC 6204 scaled DSC 6209 scaled DSC 6210 scaled DSC 6211 scaled DSC 6212 scaled DSC 6213 scaled DSC 6214 scaled DSC 6215 scaled DSC 6216 scaled DSC 6217 scaled DSC 6218 scaled DSC 6219 scaled DSC 6220 scaled

Προηγούμενο άρθροΒ ΕΠΣ Ημαθίας/2ος όμιλος (14η αγ.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΑ. Τζιτζικώστας – Ούτε χαραμάδα στο τυφλό μίσος, τη βία και τον ρατσισμό