ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στον Πειραιά η τελετή κατάδυσης του Σταυρού και ο Αγιασμός των υδάτων

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στον Πειραιά η τελετή κατάδυσης του Σταυρού και ο Αγιασμός των υδάτων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό, τελέστηκε την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, στο πρώτο μεγάλο λιμάνι της χώρας τον Πειραιά, η τελετή του Αγιασμού των υδάτων χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς & Φαλήρου κ. Σεραφείμ. Στην τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, παραβρέθηκε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας, ενώ άνδρες του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων έπιασαν τον Σταυρό. Νωρίτερα στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία. «Σήμερα είναι μία ημέρα ελπίδας και φώτισης για όλες και όλους. Το 2022 πρέπει και θα είναι μία χρονιά όπου θα αξιοποιήσουμε τα επιτεύγματα της επιστήμης, θα κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας και θα νικήσουμε την πανδημία» τόνισε σε δήλωσή του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΑΠΕ ΜΠΕ / ΕΡΤ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ν. Ανδρουλάκης: “Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνουμε”
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αγιασμός των υδάτων στην Κορώνη Μεσσηνίας