Ολυμπιακός Λουτρού- Παλασίδειος Ακαδημία 4-1. «Έκανε το πρώτο βήμα…..» (βίντεο-δηλώσεις)

Sim B
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε ο πρώτος (ημιτελικός) αγώνας μπαράζ για την άνοδο των καλύτερων δευτεραθλητών των τριών ομίλων της Γ΄ ΕΠΣΗ στην Β΄ κατηγορία, με αντίπαλους τον Ολυμπιακό Λουτρού και την Παλασίδειο Ακαδημία Νάουσας.

Και ο πρωταγωνιστής ήταν  η ερυθρόλευκη ομάδα του Λουτρού η οποία αιφνιδιάστηκε αρχικά από την Παλασίδειο, αφού βρέθηκε μόλις στο 4΄ πίσω στο σκορ, με τον Γκεντίδη να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Σιγά σιγά ο Λουτρός άρχισε  να μπαίνει στο ρυθμό του αγώνα και μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου κυριολεκτικά «πελαγοδρομούσε», πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 14΄ ο Δ. Παπαδόπουλος με αριστερό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής  ισοφάρισε σε 1-1.

DSC00219
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λουτρού

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με σωρεία φάσεων να δημιουργούνται και να χάνονται από τις δύο ομάδες, ιδιαίτερα όμως από αυτή του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Αναστασόπουλου δεν έκαναν το ίδιο λάθος μπαίνοντας από την  αρχή δυνατά, με σκοπό να αποδείξουν την ανωτερότητά τους και να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 50΄ έγινε η ανατροπή του σκορ με ωραία κεφαλιά του Θαγκόπουλου, μετά από σέντρα του Δ. Αναστασόπουλου.

DSC00214
ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Οι ευκαιρίες για  τον Ολυμπιακό από εκεί και πέρα ήταν πάρα πολλές, αφού η ομάδα απέκτησε άλλη ψυχολογία.

Έτσι στο 64΄ έγινε και το 3-1 από κοντινό σουτ του Χ. Παπαδόπουλου. Την νίκη μετέτρεψε σε θρίαμβο ο Δ.Ε. Αναστασόπουλος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 68΄, γράφοντας το τελικό 4-1.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού στάθηκε η αποβολή του Θαγκόπουλου στο 73΄με απευθείας κόκκινη, διότι μίλησε απρεπώς στο Β΄ βοηθό κ. Νατσούρα.

Άριστη η διαιτησία του κ. Μελτζανίδη, καθώς και οι υποδείξεις των βοηθών του κ.κ. Μοσχόπουλου και Νατσούρα.

Ολυμπιακός Λουτρού: Ταχτατζής, Μουλόπουλος, Χατζόπουλος, Βουλτσινός, Θαγκόπουλος, Αναστασόπουλος, Δ.Ε. Παπαδόπουλος Δ., Χρυσάφης, Πετικόπουλος, Παπαδόπουλος Χ. (69’Τριανταφυλλόπουλος), Αναστασόπουλος Δ.Α.

Παλασίδειος Ακαδημία: Γαϊτανίδης, Παλασίδης, Γκεντίδης, Βλάχος, Κουκούτας, Οικονόμου (63΄Παρθενόπουλος), Φετλής (54΄Δημόπουλος), Καραβίδας, Μπότσης Ν., Μπότσης Μ., Αποστόλου (67΄ Παπαδόπουλος).

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC00178DSC00185DSC00193DSC00214DSC00219DSC01535DSC01542DSC01565DSC01568DSC01569DSC01582

Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ: Έναρξη κοινωφελούς προγράμματος για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης
Επόμενο άρθροΑγροτικός Αστέρας Πλατέος – ΑΣ. Γιαννακοχωρίου 4-2 Τίποτα δεν τον σταματά…! (φωτό – βίντεο)