Μελίκη – Αγία Μαρίνα το σημαντικότερο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα των αγώνων

Έναρξη δευτέρου γύρου για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το πιο σημαντικό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής είναι αυτό που θα διεξαχθεί στη Μελίκη, μεταξύ του τοπικού Φιλίππου και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Μία αναμέτρηση που περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον ο φίλαθλος κόσμος της Ημαθίας, καθώς στη μάχη ρίχνονται δύο ομάδες που βρίσκονται στη πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στη μάχη των play-off. Με νίκη ο Φίλιππος προσπερνά τον Μέγα Αλέξανδρο και σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σε περίπτωση επικράτησης των φιλοξενούμενων αυτοί αποκτούν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση τουλάχιστον της τεταρτης θέσης της φετινής κούρσας . Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου επικράτησε ο Μέγας με 2-0 και οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς από την ομάδα που τους πλήγωσε στην πρεμιέρα της Α’ Ερασιτεχνικής. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το emvolos.gr σε περιγραφή του Βασίλη Σιμοπούλου.

Στο Μακροχώρι μεταβαίνει ο Αστέρας Τριποτάμου όπου θα αντιμετωπίσει το αξιόμαχο σύνολο του Γιώργου Απόσογλου σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν του Φιλίππου Μελίκης με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Χουρσουζίδη θέλουν να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν δύσκολα στον Αστέρα και να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον Κοπανό ο τοπικός ΓΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΦΑΣ Νάουσα σε ένα τοπικό ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Μερκούρη Καραλιόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι που τα πήγαν πολύ καλά στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Νίκη Αγκαθιάς θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Από την άλλη η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας όπου έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, ενώ εντός έδρας μόλις τέσσερις και περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Στο Ροδοχώρι μεταβαίνει η Νίκη Αγκαθιάς για να κοντραριστεί με τον τοπικό ΓΑΣ σε μία αναμέτρηση, όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο. Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη θέλει να σημειώσει δύο νίκες στα παιχνίδια με Ροδοχώρι και Μακροχώρι ώστε να πάει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Φίλιππο Μελίκης. Όσο για τους γηπεδούχους θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρόδι καθώς τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Τέλος το πρόγραμμα της αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μέσης με τον Άχθο Αρούρης να τίθεται αντιμέτωπος με τον ΠΑΟ Κουλούρας. Την μάχη της εξέδρας αναμένεται να κερδίσουν για μία ακόμη φορά οι φίλαθλοι του Άχθου, ενώ όλα τα αποτελέσματα φαντάζουν πιθανά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Το παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 15.00.

Το πρόγραμμα των αγώνων (15.00)
Φίλιππος Μελίκης – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
Άχθος Αρούρης – ΠΑΟ Κουλούρας
Μακροχώρι – Αστέρας Τριποτάμου
ΓΑΣ Κοπανός – ΦΑΣ Νάουσα
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Νίκη Αγκαθιάς

 

Screenshot 20211126 232124 Samsung Internet

Προηγούμενο άρθροCovid-19: Το πειραματικό χάπι της  Merck μειώνει κατά 30% τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου
Επόμενο άρθροΚορονοϊός-νέα παραλλαγή: Ο κόσμος κλείνει τα σύνορά του για την Νότια Αφρική, αγανάκτηση και απογοήτευση του τουριστικού τομέα