Νίκη Αγκαθιάς – Φίλιππος Μελίκης 1-1. Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι. – βίντεο – φωτο

Χωρίς νικητή έληξε το γειτονικό ντέρμπι της Νίκης Αγκαθιάς με τον Φίλιππο Μελίκης, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ στο καλό τους ημίχρονο.

Περιγραφή: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα: Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

 Πιο επικίνδυνη η ομάδα του Τάκη Τσακαλίδη στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να βγάλει επικίνδυνες αντεπιθέσεις στην κόντρα με τους ταχύτατους Παρσόπουλο, Καραγιάννη, Κίτσα και Αργυρόπουλο. Στο 35΄ μάλιστα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καραγιάννη, που εκμεταλλεύτηκε το σφάλμα του Τζιμογιάννη εντός περιοχής στη μονομαχία του με τον Παρσόπουλο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πήρε ολοκληρωτικά την κατοχή μπάλας και πίεσε πιο ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα. Αποτέλεσμα ήταν η υπεροχή των γηπεδούχων να καρποφορήσει στο 76΄ με τον συνήθη ύποπτο σε τέτοιες περιπτώσεις, Γιώργο Κίτσα. Ο Θεοδώρου εκτέλεσε καλοζυγισμένο φάουλ συστημένο στο κεφάλι του “Γκόγκιτς” που έστειλε με κοντινή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Πάνου.

Τελικό 1-1.

Διαιτητής ο κ. Παπαργυρίου, βοηθοί οι κ.κ. Χαλατζιούκας και Ζουρνατζίδης.

Νίκη Αγκαθιάς (Κωστογλίδης): Κωστογλίδης, Τερζής, Θεοδώρου Εμ., Τζιμογιάννης, Συμεωνίδης (90΄ Παπαδημητρίου), Κοντσίδης, Πέτκος, Βαχανελίδης, Κοσέογλου (40΄ Γιαννουγλάκης), Κίτσας, Πετράι (50΄ Μανωλόπουλος).

Φίλιππος Μελίκης (Τσακαλίδης): Πάνου, Τσιφλίδης, Ηλιάδης, Τσικόπουλος Η., Καραγιάννης, Θυμιόπουλος Ν. (57΄ Θυμιόπουλος Δ.), Βενιόπουλος, Παπουλίδης (46΄ Μπρέγκου), Κίτσα (82΄ Βουδούρης), Παρσόπουλος Α. (57΄ Τσικόπουλος Αθ.), Αργυρόπουλος (90΄ Καραγκιζόπουλος).

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το emvolos.gr:

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

ΑΓΚΜΕΛ1 1 ΑΓΚΜΕΛ2 1 ΑΓΚΜΕΛ3 1 ΑΓΚΜΕΛ4 ΑΓΚΜΕΛ5 ΑΓΚΜΕΛ6 ΑΓΚΜΕΛ7 ΑΓΚΜΕΛ8 ΑΓΚΜΕΛ9 ΑΓΚΜΕλ91 ΑΓΚΜΕλ92 ΑΓΚΜΕλ93 ΑΓΚΜΕλ94

Προηγούμενο άρθροΑ ΕΠΣ Ημαθίας (3η αγ.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΓεωγραφική κατανομή των 1.837 κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ