Μήνυμα Σωματείου εργαζόμενων Κ.Υ. Αλεξανδρείας, δυτ. Θες/νικης, πιεριας Ημαθίας & πελλας

Καταδικάζουμε απερίφραστα τον ξυλοδαρμό που υπέστη εργαζόμενος της εταίριας security κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Αυγούστου, απο συνοδούς ασθενή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση μεταφορά του στο Γ. Ν. Βέροιας με σοβαρές σωματικές βλάβες.

Στο εν λόγω επεισόδιο, κινδύνευσε ο εφημερεύων ιατρός και η νυχτερινή νοσηλεύτρια που με αυταπάρνηση κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να διαχειριστούν το μένος των επιτιθέμενων και ταυτόχρονα να συνεχίσουν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας παρέχει υπηρεσίες υγείας και ψυχικής υγείας προληπτικού χαρακτήρα, αλλά και αντιμετώπισης επιγόντων περιστατικών. Επιπροσθέτως, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, ενώ ταυτόχρονα διενεργεί πλήθος εμβολιασμών ( 30.000 έως σήμερα) και αντιμετώπιση του Covid-19, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Ζητάμε την εξασφάλιση των συνθηκων ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όποιον τις έχει ανάγκη.

Προηγούμενο άρθρο«ΡΕΜΒΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ» – Την Κυριακή 22 Αυγούστου το πέμπτο μέρος των επετειακών podcasts της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με τον Διονύση Σαββόπουλο
Επόμενο άρθροCOSMOTE TV: Η δράση ξεκινάει στη Lega Serie A