ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Στην Κέρκυρα ο Ν. Χαρδαλιάς: Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν πρέπει να κάνουμε κανένα πισωγύρισμα

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Στην Κέρκυρα ο Ν. Χαρδαλιάς: Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν πρέπει να κάνουμε κανένα πισωγύρισμα

Στην Κέρκυρα μετέβη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου επισκέφθηκε το νέο mega εμβολιαστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας που ξεκινά τη λειτουργία του από τη Δευτέρα, 31 Μαΐου, με 10 εμβολιαστικές γραμμές, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία». Το νέο mega εμβολιαστικό κέντρο θα στεγάζεται στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, είναι το έβδομο που λειτουργεί υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας, με τη συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τα εμβολιαστικά κέντρα «Προμηθέας» στο Μαρούσι, Περιστερίου, Ελληνικού, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ρόδου.

Ο κ. Χαρδαλιάς αφού πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο του εμβολιαστικού κέντρου, δήλωσε : «Από τη Δευτέρα, το εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας θα είναι σε λειτουργία με 10 γραμμές, με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, έτσι ώστε η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με τη «Γαλάζια Ελευθερία» να συνεχιστεί. Σας θυμίζω ότι στην Κέρκυρα τα ποσοστά των εμβολιασμένων έστω με μία δόση ήταν της τάξης του 23% – υπολείπονταν δηλαδή του εθνικού ποσοστού. Αυτή τη στιγμή, το ποσοστό έχει φτάσει στο 32%, πολύ κοντά στο 33,5% που είναι το εθνικό ποσοστό. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους κατοίκους του νησιού να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΤ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Στο Μυστρά για τα Παλαιολόγεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Επίσκεψη της αναπληρώτριας υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο