Ενημέρωση Αντιπυρικής Προστασίας στο Νηπιαγωγείο Παλαιοχωρίου. (φωτό-βίντεο)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Το σοβαρό κοινωνικό έργο που παράγει το Πυροσβεστικό Σώμα Αλεξάνδρειας, με σειρά ενημερώσεων σε Σχολεία του δήμου μας συνεχίστηκε και σήμερα.

Αυτή τη φορά η παρουσίαση του υποδιοικητή της υπηρεσίας Επιπυραγού κ. Γρηγόρη Γερόπουλου πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο Παλαιοχωρίου, όπου προβλήθηκαν κατατοπιστικά βίντεο και φωτογραφίες, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατανόηση της επικινδυνότητας της ανεξέλεγκτης φωτιάς (πυρκαγιά) στους μικρούς μαθητές. Και επειδή αυτό που μένει περισσότερο στα παιδιά είναι τα ζωντανά πειράματα, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, έγινε και επιπλέον πρακτική αναπαράσταση αντιμετώπισης και κατάσβεσης της φωτιάς στο προαύλιο του Σχολείου.

Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης μας, που αποδεικνύουν ότι και όταν δεν υπάρχει έργο διάσωσης από πλευράς τους, επαγρυπνούν και συνεισφέρουν στην επιμόρφωση και γαλούχηση των παιδιών επάνω σε σοβαρά ζητήματα. Όπως το προκείμενο, αυτό της αντιμετώπισης των κινδύνων της πυρκαγιάς.

  Δείτε εικόνες και βίντεο:

Φωτογραφίες:

DSC04380

Προηγούμενο άρθροΤελικός Μπάσκετ Λυκείων: Πρωταθλήτρια η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας. (φωτό-βίντεο)
Επόμενο άρθρο2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας: Ενημέρωση Κυκλοφοριακής Αγωγής από τον Αντιδήμαρχο κ. Κ. Ναλμπάντη (φωτό-βίντεο)