Αλεξάνδρεια: Αξιέπαινη η Δημοτική Αρχή στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας – Γράφει ο Πέτρος Κεφαλάς

Το σωστό πρέπει να λέγεται και να γράφεται και ειδικά από εμάς εδώ στον Έμβολο που είμαστε ορκισμένοι εχθροί του καιροσκοπισμού και έχουμε προτάξει το μέσο μας αποκλειστικά στην ενημέρωση, χωρίς να μετατρεπόμαστε σε επαίτες χειρίστου είδους, ζητώντας από διάφορους τοπικούς άρχοντες κάθε τρεις και δέκα λίγα ευρούλια για να μη γράψουμε κάτι εναντίον τους.

Πέτρος Κεφαλάς οκ
Γράφει ο Πέτρος Κεφαλάς

Βαδίζοντας λοιπόν στις οδούς της ευταξίας και της ορθής ενημέρωσης, αισθάνομαι την υποχρέωση που πηγάζει από την ιερά απαίτηση του κοινού να ενημερώνεται ορθά, να παραθέσω παρακάτω τον επιτυχή αγώνα του Δήμου Αλεξάνδρειας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε και την περιοχή μας.

Από το βράδυ που ξεκίνησε η κακοκαιρία με έντονες κατά περιοχή χιονοπτώσεις, ο Δήμος Αλεξάνδρειας εφάρμοσε τον σχεδιασμό του με αποτέλεσμα το πρωί να αντικρύσουν οι δημότες στο σύνολο του Δήμου δρόμους καθαρούς. Ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκυρίνης συνεπικουρία των αντιδημάρχων και εργαζομένων του δήμου Αλεξάνδρειας τα πήγαν πολύ καλά και κράτησαν τον δήμο μας όρθιο και ανοικτό. Από την άλλη πλευρά οι μη δυνάμενοι να αντιληφθούν αυτή την επιτυχία προσφεύγουν σε αερομυθίες και λοιπές κακορραφίες καθιστάμενοι κακόρρυποι, ενώ παράλληλα διακαώς και εργολαβικά επιδιώκουν να έχουν τον Δήμαρχο με το παραμικρό αείβολο.

Επειδή η ανωτέρω επιτυχία της Δημοτικής Αρχής φαντάζει στον κάθε καλοπροαίρετο ή αν θέλετε και σε έναν καχύποπτο αναγνώστη ότι εδώ αναλύεται ακροθιγώς, παραθέτω δύο ρεπορτάζ του emvolos.gr που δείχνουν δρόμους ανοιχτούς:

1 – https://emvolos.gr/eidiseis-se-vinteo-alexandreia-xeperase-toys-30-pontoys-to-chioni-stin-periochi/

2 – https://emvolos.gr/eidiseis-se-vinteo-ta-chionia-se-platy-aracho-palaiochori-kai-lianovergi/

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι τα ανωτέρω δύο ρεπορτάζ δεν έγιναν για τις ανάγκες του παρόντος άρθρου, αλλά χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία μόνο και μόνο για να μην μπούνε στον κόπο διάφοροι αυτόκλητοι τιμητές να εκφράσουν διάφορες  «απόψεις», πέφτοντας σε   αγνόημα, όχι βέβαια από ενδιαφέρον για το κοινό καλό, αλλά επειδή τείνουν να καταβλακεύουν διάφορες καταστάσεις και προβλήματα της καθημερινότητας πιστεύοντας έτσι ότι ξεφεύγουν από την αδοξία τους.

Τέλος εύχομαι πάντα ο Δήμος να δείχνει τον ίδιο ζήλο, σχεδιασμό και ετοιμότητα σε κάθε πρόβλημα μικρό ή μεγάλο που θα προκύψει στο μέλλον, όπως έπραξε με την κακοκαιρία «Μήδεια».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πολικές θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός στη Β. Ελλάδα
Επόμενο άρθροΔιακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας