ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ισραήλ: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου λαμβάνει τη 2η δόση του εμβολίου COVID

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Ισραήλ: Ο Netanyahu λαμβάνει τη 2η δόση του εμβολίου COVID, δηλώνοντας ότι όλοι οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να εμβολιαστούν έως τον Απρίλιο

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορανοϊού στο Ραμάτ Γκαν το Σάββατο και δήλωσε ότι όλοι οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να εμβολιαστούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Μιλώντας καθώς έλαβε τη δεύτερη ένεση του εμβολίου BioNTech-Pfizer, ο πρωθυπουργός είπε ότι είχε μιλήσει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer και “συμφώνησε για πολλές ακόμη μεγάλες αποστολές εμβολίων στο κράτος του Ισραήλ”.

“Αυτό θα μας επιτρέψει να εμβολιάσουμε όλους τους Ισραηλινούς πολίτες άνω των 16 ετών εντός δύο μηνών ή το μέγιστο έως τα τέλη Μαρτίου. Η πρώτη μεγάλη αποστολή αναμένεται αύριο”, πρόσθεσε. Από την Πέμπτη το Ισραήλ ηγείται του κόσμου όσον αφορά τους κατά κεφαλήν εμβολιασμούς με 1,69 εκατομμύρια ανθρώπους εμβολιασμένους από έναν πληθυσμό περίπου 8,9 εκατομμυρίων, αν και παρά την επιτυχία του προγράμματος, η κυβέρνηση εισήγαγε ένα αυστηρότερο λοκντάουν εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ruptly/GPO
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ινδονησία: Εντοπίστηκαν συντρίμμια και πτώματα στον τόπο συντριβής του αεροσκάφους
Επόμενο άρθροΑυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών: “Εγκληματική η επαναλειτουργία των σχολείων από την Κυβέρνηση”