ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ:Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Αλέξης Τσίπρας – Δηλώσεις

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο Αλέξης Τσίπρας – Δηλώσεις

Τη Λάρισα επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 18 Νομεβρίοιυ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Στην επίσκεψή του βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τους διευθυντές κρίσιμων κλινικών του νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και με εργαζόμενους. Συνάντηση είχε και με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Αποστόλη Καλογιάννη και αμέσως μετά σύσκεψη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας και εκπρόσωπο του σωματείου Εστίασης.

Αλέξης Τσίπρας: Είναι ατύχημα για τη χώρα ότι την πανδημική κρίση διαχειρίζεται μια κυβέρνηση με ιδεολογικές εμμονές ενάντια στο εθνικό σύστημα Υγείας Την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της Λάρισας και ιδιαίτερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στη θεσσαλική πόλη.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγο του κορονοϊού θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αν η κυβέρνηση λάμβανε νωρίτερα μέτρα, εδώ και οκτώ μήνες. Παράλληλα σημείωσε ότι «είναι ατύχημα για την χώρα ότι αυτή την πανδημική κρίση την διαχειρίζεται μια κυβέρνηση με ιδεολογικές εμμονές ενάντια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το γεγονός αυτό «είναι σαν να καλείς έναν πυρομανή να γίνει πυροσβέστης».

«Αντιλαμβάνεστε ότι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με καλύτερους όρους, αν επί οκτώ μήνες η κυβέρνηση δεν επιδείκνυε μια εγκληματική αδράνεια και ολιγωρία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι αυτό οφείλετε «στην ανικανότητα μονάχα και στη αδυναμία» να αντιληφθεί η κυβέρνηση την κρισιμότητα της στιγμής, «αλλά οφείλεται και στην ιδεοληπτική εμμονή αυτής της κυβέρνησης σε μια νεοφιλελεύθερη αντίληψη».

ΕΡΤ/ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Η φονική τροπική καταιγίδα Γιώτα, πλήττει την Ονδούρα
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Άργος – Τεστ Covid -19 σε διερχόμενους οδηγούς