Αγία Μαρίνα – Κοπανός 1-1. Μίλησαν «Κάσα» και άγραφος νόμος! – βίντεο – δηλώσεις

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς της φετινής Α ΕΠΣ Ημαθίας, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και ΓΑΣ Κοπανού μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με τελικό σκορ το 1-1.

Ρεπορτάζ – περιγραφή: Βασίλης Σιμόπουλος

Ανώτεροι σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι που άλλωστε ήταν και το φαβορί της συνάντησης, σκόνταψαν όμως πάνω σε έναν εκπληκτικό Κασαπίδη και σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που ήξερε να χτυπήσει στα καίρια σημεία του παιχνιδιού. Το ματς τα είχε όλα. Γκολ, δοκάρια, χαμένο πέναλτι και μπόλικες χαμένες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο με 1-0 μπροστά, σκοράροντας ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου με ένα φοβερό σε εκτέλεση γκολ του Αργυρόπουλου. Παράλληλα στο πρώτο μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά είχε και δύο δοκάρια, με τον Λέκκα στο 14΄ και τον Μπουρδάνο στο 18΄. Με τον ιδανικότερο τρόπο άρχισε και κυλούσε η επανάληψη για τους γηπεδούχους έως το 60΄, όταν και τους δόθηκε η χρυσή ευκαιρία να τελειώσουν την υπόθεση νίκη.

Στο σημείο αυτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αργυρόπουλου από τον Μπούφι. Την εκτέλεση του Μπρέγκου όμως απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κασαπίδης, αποσοβώντας το δεύτερο γκολ. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε πέντε λεπτά αργότερα. Ήταν το 66΄ όταν ο Σπανός εκτέλεσε φάουλ, ο Παρθενόπουλος επωφελήθηκε από την κόντρα στο τείχος, με τη μπάλα να του στρώνεται ιδανικά για να εκτελέσει από κοντά τον Ηλιάδη (1-1).

Στα υπόλοιπα λεπτά το ματς έγινε άκρως συναρπαστικό με τους γηπεδούχους να αναζητούν με μανία το δεύτερο γκολ, αλλά και τους κίτρινους του Χρήστου Μποζίνη να χτυπούν στην κόντρα με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Ο αειθαλής γκολκίπερ Γιώργος Κασαπίδης κατέβασε τα ρολά πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις στις καθυστερήσεις του αγώνα. Από την άλλη πλευρά οι κίτρινοι στο τέλος παραλίγο να αποδράσουν με το τρίποντο, όμως το πλασέ του Ίντου στο 86΄ σταμάτησε στο δοκάρι του Ηλιάδη.

Τελικό 1-1.

Διαιτητής ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή.

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας (Καραμεταξάς): Ηλιάδης, Κούκλας Χ. (66΄ Μουστάκας), Λίπε, Σερασκιέρης, Μουρατίδης (57΄ Νιογκάνα/80΄ Κούβαρος), Σέρα, Μπρέγκου, Μπουρδάνος (57΄ Κούκλας Αρ.), Σαμιώτης, Αργυρόπουλος, Λέκα (46΄ Φωτόπουλος).

ΓΑΣ Κοπανού (Μποζίνης): Κασαπίδης, Μποζίνης (51΄ Σπανός), Τζιβάρας, Γκιούλα (38΄ Στογιάννης Α./70΄ Τηλκερίδης), Λύτης, Μπούφι, Οικονόμου, Ορμανίδης, Στογιάννης Δ. (70΄ Λογγινίδης), Ίντος, Παρθενόπουλος.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Δείτε δηλώσεις στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

Α ΜΑΡ ΚΟΠ 1 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 2 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 3 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 4 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 5 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 6 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 7 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 8 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 9 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 10 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 11 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 12 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 13 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 14 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 15 Α ΜΑΡ ΚΟΠ 16

Προηγούμενο άρθροΑ ΕΠΣΗ: Αποτελέσματα – Βαθμολογία (3η αγ.)
Επόμενο άρθροΦΑΣ Νάουσα – Θύελλα Σταυρού 7-0. «Θύελλα» ο ΦΑΣ. Επιβλήθηκε του Σταυρού με 7-0 – Βίντεο-Φώτο