Μεταγραφή του τερματοφύλακα Δ. Γκάρα στον ΑΟ Τρικάλων

Άλμα για την καριέρα του αλεξανδρινού πορτιέρο Δ. Γκάρα η μεταγραφή στον ΑΟ Τρικάλων. 

Η αλματώδης πορεία της καριέρας του νεαρού τερματοφύλακα Δημήτρη Γκάρα συνεχίζεται, έπειτα και τη νέα του μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΟ Τρικάλων, γεγονός που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες. Ο 19χρονος ύψους 1,93μ. πορτιέρο με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια, είναι πλέον το πιο “hot” ταλέντο της Ημαθίας στη θέση κάτω από τα γκολπόστ, με την αξία του να αναγνωρίζεται συμμετέχοντας στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γκάρας παρέδωσε από πολύ μικρός τα ποδοσφαιρικά του διαπιστευτήρια, αγωνιζόμενος σε ηλικία μόλις 14 ετών στην ΑΕ Σχοινά και στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας. Το καλοκαίρι του 2015 μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής (Κ17, Κ19) της ΠΑΕ Ξάνθης. Από εκεί, σε συνδυασμό με την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αγωνίστηκε εσχάτως στην ομάδα της Ανατολής για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, απ’ όπου θα συνεχίσει στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και στο δεύτερο την τάξη επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε τι είχε δηλώσει για τον ταλαντούχο γκολκίπερ ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Αναστασόπουλος, όταν ο “μικρός” είχε μεταγραφεί πριν πέντε χρόνια στην Ξάνθη.

Ο Έμβολος εύχεται κορυφαία εξέλιξη στην καριέρα του Δημήτρη Γκάρα και σύντομα να προβάρει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος!

Προηγούμενο άρθροΤι σημαίνει η συμφωνία ΑΟΖ με την Αίγυπτο για τα ελληνοτουρκικά – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Επόμενο άρθροΕύξεινος Λέσχη Βέροιας: Διαδικτυακό μάθημα ποντιακής διαλέκτου