Εμπορικός Σύλ. Αλεξάνδρειας: Αιφνίδιες παραιτήσεις Έφης Μπαντή και Γιάννας Γκιορτζή!

Ρεπορτάζ:Βασίλης Σιμόπουλος      

Η χθεσινή βραδιά στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας τελικά αποδείχτηκε αρκετά πιο μακροσκελής απ’ ότι αρχικά αναμενόταν, επιφυλάσσοντας έναν επίλογο απροσδόκητων «εκπλήξεων»..

DSC08155
Η κα Έφη Μαντή

DSC08162
Η κα Γιάννα Γκιορτζή

Μετά την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού και της κοπής της βασιλόπιτας, ακολούθησε η τακτική συνέλευση του ΔΣ του Συλλόγου, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν καίρια θέματα, ενώ οριοθετήθηκαν κάποια άλλα επίσης σπουδαία, πάντα με γνώμονα το καλό και συμφέρον των καταστημάτων της πόλης μας.

Το τελευταίο θέμα που τέθηκε στο τραπέζι ήταν σίγουρα εκτός προγράμματος.. Πιο συγκεκριμένα, έθεσαν προφορικά την παραίτησή τους οι κυρίες Έφη Μπαντή από τη θέση της Γενικής Γραμματέα και Γιάννα Γκιορτζή, από αυτή της Ταμία του Εμπορικού Συλλόγου. Εκδήλωσαν τη βούλησή τους παρ’ όλα αυτά να παραμείνουν ως μέλη του Συλλόγου, προσφέροντας αφειδώς τη βοήθειά τους σε οτιδήποτε τους ζητηθεί. Η πρώτη επικαλέστηκε ιδιαίτερα βεβαρημένο επαγγελματικό φόρτο, ενώ η δεύτερη προσωπικούς λόγους που θα αναλυθούν αργότερα επί προσωπικής βάσης. Αναμένεται σήμερα και η έγγραφη κατάθεση των παραιτήσεών τους…

Δείτε το βίντεο:

 

Προηγούμενο άρθροΕμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας, με ..θρησκευτικό μήνυμα! (φωτό-βίντεο)
Επόμενο άρθροΠέντε μεταγραφικά ¨ΜΠΑΜ¨ από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Μελίκης.