Γ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας: Ενημερωτικό Δελτίο αδικημάτων και συμβάντων τελευταίου 24ωρου

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (28 Φεβρουαρίου 2020) το πρωί στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος ημεδαπός τη στιγμή που αφαιρούσε προϊόντα από χώρο εργοστασίου.

Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών ηλικίας από 36 έως 42 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα από κοινού με τον 19χρονο αφαιρούσαν προϊόντα από τον ίδιο χώρο. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν 2 οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (29 Φεβρουαρίου 2020) ώρα 10.50΄περίπου στο 529 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός και επέβαινε σε αυτό 37χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός και σε αυτό επέβαινε 62χρονη ημεδαπή. Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και των επιβατών τους. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Προηγούμενο άρθροΑ ΕΠΣ Ημαθίας (25η αγ.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας: Ακύρωση τριήμερης εκδρομής στην Κέρκυρα