Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων – Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0. Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη “ανάσα”. – βίντεο – φωτο

Σε έναν όμιλο που μετά τα σημερινά αποτελέσματα, οι 9 από τις 13 ομάδες (εκτός των δύο τελευταίων που έχουν αποσυρθεί) φαίνεται ότι θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για τη σωτηρία, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έχασε την ευκαιρία να νικήσει την ουσιαστικά αδιάφορη (βαθμολογικά) ομάδα των Γιαννιτσών και να ανασάνει βαθμολογικά.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Σίγουρα σοβαρή αιτιολογία αποτελούν και οι απουσίες βασικών παικτών των γηπεδούχων (Πέικος, Τσιρίδης, Φουρτζίου). Τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο των Τρικάλων το “λευκό” 0-0, ισοπαλία που με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού κρίνεται μάλλον δίκαιη.

Στο 18΄ σημειώθηκε η πρώτη αξιόλογη φάση και μάλιστα αμφισβητούμενη, όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν έντονα πέναλτι σε χέρι (;) του Γκαρακλίδη μέσα στην περιοχή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αβραμόπουλου. Στο 24΄ δυνατό σουτ του Στεφανίδη έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 36΄ ο Παρσόπουλος έκλεψε από τον Γκαρακλίδη αλλά σούταρε βιαστικά αρκετά έξω από την εστία του Τόλιου.

Ημίχρονο 0-0.

Στο 57΄ τα Τρίκαλα άγγιξαν το γκολ, όταν από εκτέλεση φάουλ του Βλάχου ο Λίτσι με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου. Στο 59΄ γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Σούκια, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αργυρόπουλου. Στο 63΄ οι φιλοξενούμενοι χάνουν κλασική ευκαιρία, με τον γκολκίπερ Αργυρόπουλο να νικάει σε τετ α τετ τον Σούκια. Στο 68΄ ο Αργυρόπουλος απογειώθηκε αποκρούοντας εντυπωσιακά το απ’ ευθείας φάουλ του Καπρέτσου. Στο 90΄ σημειώθηκε η τελευταία φάση του αγώνα, με τον Αναδολού να εκτελεί κόρνερ και τον Αβραμόπουλο να πιάνει την κεφαλιά, πάνω όμως στον Τόλιο.

Τελικό 0-0.

Διαιτητής ο κ. Κουκούλης, βοηθοί οι κ.κ. Κοτούμπας – Νάκας (Λάρισας).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Σωτηράκης (59΄ Κιρκιλιανίδης), Μπαντής, Αβραμόπουλος, Παρσόπουλος (90΄ Ματράκας), Ντος Σάντος, Χαλβατζής (75΄ Αναδολού), Λίτσι.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μαβίδης): Τόλιος, Γιαλαμούδης, Γκαρακλίδης, Τόσιος, Ξανθόπουλος, Μουρίκι, Χατζής, Σούκιας (88΄ Ταουσιάνης), Καπρέτσος, Στεφανίδης, Ευθυμιάδης (83΄ Συμεωνίδης).

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

ΤΡ ΓΙΑΝ 1 ΤΡ ΓΙΑΝ 2 ΤΡ ΓΙΑΝ 3 ΤΡ ΓΙΑΝ 4 ΤΡ ΓΙΑΝ 5 ΤΡ ΓΙΑΝ 6 ΤΡ ΓΙΑΝ 7 ΤΡ ΓΙΑΝ 8 ΤΡ ΓΙΑΝ 9 ΤΡ ΓΙΑΝ 10 ΤΡ ΓΙΑΝ 11 ΤΡ ΓΙΑΝ 12 ΤΡ ΓΙΑΝ 13 ΤΡ ΓΙΑΝ 14 ΤΡ ΓΙΑΝ 15 ΤΡ ΓΙΑΝ 16 ΤΡ ΓΙΑΝ 17 ΤΡ ΓΙΑΝ 18 ΤΡ ΓΙΑΝ 19 ΤΡ ΓΙΑΝ 20

Προηγούμενο άρθροΒ ΕΠΣΗ-1ος όμιλος (16η αγ): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΔηλώσεις των προπονητών μετά το ματς Τρίκαλα – Γιαννιτσά. βίντεο