Μη αναμενόμενη απίστευτη και μαζική η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ

Ανοικτές θα παραμείνουν οι κάλπες όπου υπάρχουν ουρές με ψηφοφόρους για την εκλογή προέδρου της ΝΔ, έως ότου ψηφίσουν όλοι οι προσερχόμενοι, καθώς παρά την παράταση μίας ώρας που δόθηκε, οι ουρές συνεχίζουν να είναι πολύ μεγάλες σε πολλά εκλογικά κέντρα.

Μεγάλη και μη αναμενόμενη ήταν η προσέλευση στις κάλπες των οπαδών και φίλων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.

Απίστευτη χαρακτήρισε την προσέλευση στις εκλογές της Ν.Δ. ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν χρειαστεί να παραταθεί η ψηφοφορία και μετά τις 20:00.

Μέχρι τις 20:00 υπολογίζεται ότι στις κάλπες είχαν προσέλθει περίπου 375.000 ψηφοφόροι.

Νωρίτερα παρουσιάστηκε στο σύστημα των υπολογιστών τεχνικό πρόβλημα που λύθηκε όμως πολύ γρήγορα. Λίγο μετά τις 19:00 και για περίπου μισή ώρα είχε διακοπή η ψηφοφορία, καθώς η εταιρεία που έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει την διαδικασία είχε προγραμματίσει να κλείσει το σύστημα  στις 19:00.

«Η προσέλευση η οποία παρατηρείται είναι απίστευτη. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει 325 χιλιάδες. Υπάρχουν δε εκλογικά τμήματα, αυτή τη στιγμή, που απέξω είναι 300 με 400 άνθρωποι και επιθυμούν να ψηφίσουν», ανέφερε ο κ. Τραγάκης λίγο πριν από τις 19:00.

Είπε μάλιστα ότι σε περιπτώσεις που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να ψηφίσουν, παραχωρήθηκε στις ανά τμήμα αρμόδιες Τοπικές Επιτροπές το δικαίωμα να παρατείνουν την ψηφοφορία μέχρι να ψηφήσει και ο τελευταίος πολίτης.

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόεδρο εκλέγουν σήμερα οι φίλοι της «γαλάζιας» παράταξης
Επόμενο άρθροΜακεδονικός Πλατάνου –ΑΕ Σχοινά 2-1. «Ο Σχοινάς τις εντυπώσεις, ο Πλάτανος τη νίκη» (βίντεο με όλα τα γκολ)