Νίκη Αγκαθιάς – Θύελλα Σαρακηνών 0-1. Οδυνηρή ήττα για τους ασπρόμαυρους. – βίντεο – φωτο

Απρόσμενη ήττα που τη βάζει σε περαιτέρω περιπέτειες, υπέστη η Νίκη Αγκαθιάς στο γήπεδό της από τη Θύελλα Σαρακηνών, για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Στέλιος Νίκας – Ειρήνη Τεν Παπ – Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

Σε ένα κλειστό και μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, κυριάρχησαν οι άμυνες, η σκοπιμότητα και η ρήση “φοβάται ο Γιάννης το θεριό..”. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε μοιρασμένο και χωρίς κάποια αξιόλογη φάση για κάποια από τις δύο ομάδες. Το ίδιο μοτίβο παιχνιδιού συνεχίστηκε στην επανάληψη, ενώ όσο περνούσε ο χρόνος φαινόταν ότι μία φάση ίσως θα ήταν ικανή να κρίνει την τελική του έκβαση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελικά, αφού και με τη βοήθεια της τύχης είναι αλήθεια, κατάφεραν να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά κατακτώντας το πολύτιμο τρίποντο.

Στο 31΄ εκτέλεση φάουλ του Λαμπίρη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 43΄ μακρινό σουτ του Κυζιρίδη πέρασε άουτ.

Ημίχρονο 0-0.

Στο 58΄ έγινε η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, με τον Γκέσιο να πιάνει εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι και τον Γιώτα να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 74΄ σουτ του Μούδιου έξω από την περιοχή πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Φιρινίδη. Στο 81΄ τεχνικό χτύπημα φάουλ του Τσιότρα μπλόκαρε σταθερά ο Φιρινίδης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκέσιος απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γιώτα να μπλοκάρει το δυνατό σουτ. Στο 83΄ και εντελώς αναπάντεχα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κυζιρίδης μπήκε στην περιοχή από πλάγια και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ιωάννου που σούταρε αμέσως, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ράδη και να καταλήγει στα δίχτυα του Γιώτα (0-1). Οι απέλπιδες προσπάθειες των παικτών της Νίκης να απειλήσουν στα εναπομείναντα λεπτά αποδείχτηκαν μάταιες, με το 0-1 να παραμένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Τελικό 0-0.

Διαιτητής ο κ. Θεοχάρης, βοηθοί οι κ.κ. Σακκάς – Σαμαράς, άπαντες του συνδέσμου Θεσσαλίας.

Νίκη Αγκαθιάς (Κωστογλίδης): Γιώτας, Πανταζής (79΄ Βασιλείου), Τσιότρας, Τσιούχας, Ράδης, Μούδιος, Γουνόπουλος, Ραμτζής, Μπατσαράς, Ανδριόπουλος (61΄ Ευθυμίου), Λαμπίρης.

Θύελλα Σαρακηνών (Μπίλης): Φιρινίδης, Κούμπους, Πετρούσης, Ουζούνης, Γεωργίου (26΄ Ρώσσης), Ευφραιμίδης, Γαρύφαλλος, Κυζιρίδης (90+ Μελίσσης), Τσόρμπας (66΄ Θωμάς Ελ.), Κάρτζιος (73΄ Ιωάννου), Γκέσιος.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Δείτε όλο τον αγώνα όπως τον μετέδωσε ζωντανά το emvolos.gr:

Φωτογραφίες:

AGATH SARAK 1 AGATH SARAK 2 AGATH SARAK 3 AGATH SARAK 4 AGATH SARAK 5 AGATH SARAK 6 AGATH SARAK 7 AGATH SARAK 8 AGATH SARAK 9 AGATH SARAK 10 AGATH SARAK 11 AGATH SARAK 12 AGATH SARAK 13 AGATH SARAK 14 AGATH SARAK 15 AGATH SARAK 16 AGATH SARAK 17 AGATH SARAK 18 AGATH SARAK 19 AGATH SARAK 20 AGATH SARAK 21 AGATH SARAK 22 AGATH SARAK 23 AGATH SARAK 24 AGATH SARAK 25 AGATH SARAK 26 AGATH SARAK 27 AGATH SARAK 28 AGATH SARAK 29

Προηγούμενο άρθροΑΕ Αλεξάνδρειας- ΑΕ Καβασίλων 0-0 . Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες – Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο 4all η ΑΕ Αλεξάνδρειας. Δηλώσεις Τέλη Πανταζόπουλου – Βίντεο- Φώτο