Διαμαρτύρονται οι έκτακτοι της Ε.Β. Ζάχαρης για το κλείσιμο του εργοστασίου στο Πλατύ

Από το σωματείο έκτακτων εργαζομένων της Ελληνικής βιομηχανίας ζάχαρης εξεδόθη ανακοίνωση η οποία αναφέρεται στην πρόθεση κυβέρνησης και επενδυτή  για το κλείσιμο του εργοστασίου στο Πλατύ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ   ΕΚΤΑΚΤΩΝ   ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ   ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ  ΖΑΧΑΡΕΩΣ     ΠΛΑΤΕΟΣ

                                               ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες με την παρούσα  επιστολή στα Μ.Μ.Ε που αποστέλλουμε, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο του εργοστασίου Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας, καθώς και της μεταφοράς υλικών προς άγνωστη κατεύθυνση  που γίνεται  μέσα σε αυτό,  με την υπογραφή του Υπουργού Άδωνι  Γεωργιάδη, αφού αθέτησε την υπόσχεση του ότι το εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες  αυτή τη στιγμή διανύουμε το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της Ημαθίας, αφού ΧΑΡΙΣΑΝ και ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ τον ιδρώτα των αγροτών και εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων που αρμόζει για την ανάπτυξη της Ημαθίας, να αφήσουμε όλοι τις  πολιτικές-κομματικές ταυτότητες και να αγωνιστούμε για την επαναλειτουργία της βιομηχανίας.

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισσες σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στους αγρότες και εργαζόμενους στον αγώνα που κάνουμε, φτάνει πια το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είμαστε ΟΛΟΙ υπεύθυνοι για την παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας, είμαστε συνυπεύθυνοι για την ανάπτυξη της Ημαθίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Νικόλαος Φυλακτάκης

Προηγούμενο άρθροΥγεία: Η κατάθλιψη και η ζωή κοντά σε μεγάλους δρόμους με ρύπανση από τα οχήματα αυξάνουν τον κίνδυνο άνοιας και άλλων νευροεκφυλιστικών παθήσεων
Επόμενο άρθροΜπάσκετ – ΝΒΑ: Έχασε τη ζωή του ο Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου