Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Σχοινά

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Σχοινά για την εκδήλωση Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θέλει να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου, όλες τις κυρίες για τα υπέροχα εδέσματά τους και τον Μπενίσκο Χρήστο.

Ένα ευχαριστώ στους μουσικούς που πλαισίωσαν την βραδιά Μπενίσκο Κώστα, Μπενίσκο Δημήτρη, Μητρόπουλο Γιώργο, Λάχανη Ευάγγελο και Άκη. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τα σάιτ που κάλυψαν την εκδήλωση AVENA, Ανεπίκαιρος, Έμβολος. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους μαθητές που μας εξέπληξαν με τις φωνητικές αλλά και χορευτικές τους ικανότητες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης – Συνεταιρισμό Vaeni – Εργοστάσιο αναψυκτικών NEKTAR – Μύλοι Καρανίκα – Το αγρόκτημα “Απ’τα περιβόλια του Βεζύρογλου”. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία. Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Σχοινά.

NEOX DENTR 12 1

Προηγούμενο άρθροΤρίκαλα Ημαθίας: Πρόσκληση για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή “Χριστούγεννα Μαζί”
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Χριστουγεννιάτικη λάμψη με το άναμμα του δέντρου και guest star τον Κώστα Μαρτάκη! – βίντεο – φωτό