ΑΕ Καβασίλων-ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-2 . Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αλεξάνδρεια – Βίντεο-Φώτο

Πρωταθλήτρια χειμώνα αναδείχθηκε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, καθώς στο σημερινό ντέρμπι που θα καθόριζε την πρωτιά στον 1ο όμιλο της Γ’  Ερασιτεχνικής επιβλήθηκε με 0-2 της ΑΕΚ Καβασίλων και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Φλύαρη αποδείχθηκε στο σημερινό παιχνίδι η ΑΕ Καβασίλων, καθώς δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε τέρματα τις προσπάθειες που δημιούργησε, ενώ δύο φορές τα δοκάρια δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα να σημειώσει κάποιο τέρμα. Από την άλλη η ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας στηρίχθηκε σε κάποιους  ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει , οι οποίοι κατάφεραν την πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο να την κάνουν γκολ με δράστη το καινούργιο απόκτημα της ομάδας τον Σωτήρη Λίτσι στο 38’, ενώ ντεμπούτο έκανε σήμερα και το καινούργιο απόκτημα της ομάδας Παναγιώτης Κίτσας. Τα γκολ για  την ομάδα της Αλεξάνδρειας πέτυχαν οι Λίτσι στο 38’ και Πιπιλιάρης στο 55’. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι αριθμός ρεκόρ για αγώνα Γ’ Ερασιτεχνικής .

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕ Καβασίλων η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ενώ η ΑΕ Αλεξάνδρειας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Συκιάς. Να σημειώσουμε ότι οι αναμετρήσεις αυτές θα διεξαχθούν στις 22 Δεκεμβρίου.

Διαιτητής ο κος Γαβράς με βοηθούς τους κ.κ Παπαντώνη, Μουρατίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Καβασίλων

Μαυρόπουλος, Πάτρας Γ.(80’ Θεοδωρόπουλος Ν.), Πιστικός, Πατρίκας, Τσίπης(46’ Νούζι),  Κουτσιάδης, Μιμίνι(60’ Πανταζής), Δούμας(Θεοδωρόπουλος Α.), Τσίπης, Χασάν, Πάτρας.

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Τσολακίδης,  Μουταφίδης, Τσολακίδης, Δουδούκης, Κίτσας, Τσορακλίδης, Λίτσι, Παπαδόπουλος, Γερόπουλος, Πιπιλιάρης, Καραμήτσος.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Δηλώσεις Σάκη Παγγούρα και Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου:

Φωτογραφίες:

ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 1 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 2 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 3 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 4 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 5 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 6 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 7 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 8 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 9 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 10 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 11 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 12 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 13 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 14 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 15 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 16 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 17 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 18 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 19 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 20 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 21 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 22 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 23 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 24 ΚΑΒΑΣ ΑΛΧ 25

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή του αγώνα Αγκαθιάς -Αγροτικού Αστέρα λόγω σοβαρών επεισοδίων. βίντεο – δηλώσεις.
Επόμενο άρθροΒόλεϊ ΓΑΣ Μελίκης: Μία νίκη και μία ήττα για Παγκορασίδες και Κορασίδες αντίστοιχα.