Διακοπή του αγώνα Αγκαθιάς -Αγροτικού Αστέρα λόγω σοβαρών επεισοδίων. βίντεο – δηλώσεις.

Άδοξο και πρόωρο τέλος είχε η σημερινή συνάντηση Νίκης Αγκαθιάς και Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου για την Γ Εθνική ποδοσφαίρου, που έγινε στο γήπεδο της Ημαθιώτικης ομάδας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Στέλιος Νίκας – Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

Στο 19′ του αγώνα που εξελισσόταν έως εκείνη τη στιγμή ομαλά, ξέσπασαν άγρια επεισόδια, όταν 20 περίπου νεαροί οπαδοί των φιλοξενούμενων ρίχνοντας τα διαχωριστικά πλέγματα επιτέθηκαν στους φιλάθλους της Αγκαθιάς, ενώ εισήλθαν και στον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησαν για 5 περίπου λεπτά συμπλοκές στην κερκίδα, ενώ παράλληλα μικρά παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι φίλαθλοι της Αγκαθιάς έτρεχαν ψάχνοντας απεγνωσμένα διέξοδο για να σωθούν.

Με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους νεαρούς οπαδούς του Αστέρα αλλά και τους φιλάθλους των γηπεδούχων να αποχωρούν από το γήπεδο. Αποτέλεσμα των παραπάνω συμπλοκών ήταν ο τραυματισμός δύο φιλάθλων των γηπεδούχων, όπως επίσης και δύο ποδοσφαιριστών της Νίκης Αγκαθιάς των Γουνόπουλου και Τσιότρα. Διακομίστηκαν όλοι στο γενικό νοσοκομείο Βέροιας μη διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το Φύλλο Αγώνα του διαιτητή Αγγελούδη βαραίνει τη φιλοξενούμενη ομάδα, αφού σε αυτό γίνεται σαφές ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πλευρά των οπαδών της ομάδας του Ευόσμου. Δηλώσεις μετά την εκτόνωση των γεγονότων παραχώρησαν ο πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς Αριστείδης Ματσούκας και αντιπρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Διακάκης.

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση του emvolos.gr:

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα μέχρι τη διακοπή: 

Δηλώσεις Αριστείδη Ματσούκα και Νίκου Διακάκη:

Προηγούμενο άρθροΓ΄ ΕΠΣΗ – 1ος όμιλος (5η αγων.): Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΑΕ Καβασίλων-ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-2 . Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αλεξάνδρεια – Βίντεο-Φώτο