Νίκη Αγκαθιάς – Αστραπή Μεσοποταμίας 1-0. Νίκη ουσίας με αρκετό άγχος. Φωνάζουν για πέναλτι οι γηπεδούχοι. – βίντεο – φωτό

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αγκαθιά, αυτή τη φορά απέναντι στο μαχητικό συγκρότημα της Αστραπής Μεσοποταμίας με σκορ 1-0.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για τη Νίκη που παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βαθμοί που κατακτήθηκαν όμως με πολύ άγχος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ, ενώ διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στην εκπνοή του ματς.

Το ματς άρχισε με εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων, που ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη φάση τους. Στο 12΄ ο Ράδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο γκολκίπερ Κράτσιος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καραγιάννης από κοντά είχε εύκολο έργο να πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες της Νίκης απείλησαν με τον Ανδριόπουλο (21΄, 39΄), Μούδιο (33΄) και Καραγιάννη (39΄), χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ομάδα της Μεσοποταμίας είχε να επιδείξει μια αξιόλογη προσπάθεια του Στασινόπουλου που έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο προωθημένος Νικολάου από πλάγια θέση σούταρε απελπιστικά άουτ.

Ημίχρονο 1-0.

Σωρεία ευκαιριών έχασε η Νίκη στην επανάληψη, που εάν ίσχυε ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσως να το πλήρωνε στις μια δυο καλές στιγμές που δημιούργησε η ομάδα του Γιώργου Τομόπουλου. Μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη έχασαν οι Καραγιάννης (49΄), Τσιότρας (53΄ δοκάρι), Ανδριόπουλος (56΄, 58΄), Τσιούχας (59΄), Μπατσαράς (66΄). Στην καλύτερη ευκαιρία της η Αστραπή απείλησε με τον Στασινόπουλο στο 69΄. Η φάση όμως που θα συζητηθεί έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο Πανταζής φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Χότζα, με τον διαιτητή να μην υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Από τις έντονες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν, αποβλήθηκε από τον πάγκο ο γενικός αρχηγός της Αγκαθιάς, Μιχάλης Ματσούκας.

Τελικό 1-0.

Διαιτητής ο κ. Αργυρός, βοηθοί οι κ.κ. Δεμερτζής και Αρέστης, από τον σύνδεσμο Πέλλας.

Νίκη Αγκαθιάς (Κωστογλίδης): Γιώτας, Μπατσαράς, Τσιούχας, Ράδης, Μούδιος (70΄ Πανταζής), Κίτσας, Καραγιάννης (90΄ Μυσιούδης), Ανδριόπουλος (62΄ Τσάτσος), Λαμπίρης, Χατζηαθανασίου, Τσιότρας.

Αστραπή Μεσοποταμίας (Τομόπουλος): Κράτσιος Χ., Παλαιοδήμος, Νικολάου (80΄ Καραμανίδης Λ.), Κράτσιος Α., Σιοπόβου, Κρομλίδης (56΄ Σαββόπουλος), Κοκοβίδης (73΄ Γάκιας), Καραμανίδης (60΄ Λουδοβάρης), Στασινόπουλος, Ταρέλι, Χότζα.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτογραφίες:

AGA MESOP 1 AGA MESOP 2 AGA MESOP 3 AGA MESOP 4 AGA MESOP 5 AGA MESOP 6 AGA MESOP 7 AGA MESOP 8 AGA MESOP 9 AGA MESOP 10 AGA MESOP 11 AGA MESOP 12 AGA MESOP 13 AGA MESOP 14 AGA MESOP 15 AGA MESOP 16 AGA MESOP 17 AGA MESOP 18 AGA MESOP 19 AGA MESOP 20 AGA MESOP 21 AGA MESOP 22 AGA MESOP 23 AGA MESOP 24

Προηγούμενο άρθροΓ Εθνική – 2ος όμιλος: Αποτελέσματα – Βαθμολογία – Επόμενη αγωνιστική
Επόμενο άρθροΑΕΚ Καμποχωρίου – Δόξα Λιανοβεργίου 2-1. Νίκη με ανατροπή για τους κίτρινους. Αξιόμαχη η Δόξα. – βίντεο – φωτό