Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής. Εκτός ο ΠΑΟΚ με Τριπόταμο, εντός το Ροδοχώρι με Κουλούρα

Με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής το Σάββατο 6 Οκτωβρίου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρεια και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να είναι οι μοναδικές ομάδες που διατηρούν το απόλυτο των βαθμών.  

Νίκας Στέλιος
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Το συγκρότημα του Φερέιρα Κινγκ μετά την επικράτησή του στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΦΑΣ Νάουσα, καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νεοφώτιστο Αστέρα Τριποτάμου που το τελευταίο διάστημα ενισχύθηκε με δύο παλιούς του γνώριμους τον Ευγένη και τον Κώστα Κίτσα . Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη θα υποδεχθεί στην έδρα του τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και φιλοδοξεί να σημειώσει μία ακόμα νίκη και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του ισόβαθμου της ΠΑΟΚ  για να παραμείνει μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο φιλόδοξος και ενισχυμένος με τον Κωνσταντίνο Έξαρχο, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας υποδέχεται στην έδρα του την Θύελλα Σταυρού και θέλει να σημειώσει μία ακόμα νίκη δείχνοντας ότι παραμένει στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος μετά τα δύο στραβοπατήματα εκτός έδρας με Άρη Παλαιοχωρίου και Αχιλλέα Νάουσας, θέλει να επανέλθει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και το παιχνίδι με τον αδύναμο Ολυμπιακό Νάουσας στην έδρα του, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το πετύχει.

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Αχιλλέας Νάουσας  που στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει πετύχει τρεις νίκες υποδέχεται στο ΔΑΚ το Μακροχώρι σε ένα παιχνίδι με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά την απρόσμενη ήττα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Παλαιοχωρίου. Στη Χαρίεσσα η τοπική ΑΕ υποδέχεται τον ΦΑΣ Νάουσα που θέλει νίκη και μόνο νίκη για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Στο Παλαιοχώρι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο τοπικός Άρης και η ομάδα του ΓΑΣ Κοπανού σε ένα παιχνίδι που τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί και τυχόν επικράτηση των γηπεδούχων θα επιβεβαιώσει το καλό φεγγάρι που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι των ουραγών που θα διεξαχθεί στην Ραχιά μεταξύ της ΑΕ Ποντίων και του Φιλίππου Μελίκης. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ στο πρωτάθλημα και θέλουν όσο τίποτε άλλο το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στη φετινή κούρσα της Α’  Ερασιτεχνικής .

Όλοι οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν στις 16.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΕ Χαρίεσσας – ΦΑΣ Νάουσα

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Θύελλα Σταυρού

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΑΕ Ποντίων Βέροιας – Φίλιππος Μελίκης

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Ολυμπιακός Νάουσας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανός

Αχιλλέας Νάουσας – Μακροχώρι

ΒΑΘ

Προηγούμενο άρθροΒέροια: Πρεμιέρα αύριο στην Α2 μπάσκετ. Στην Πάτρα εκστρατεύει ο ιστορικός Φίλιππος Βέροιας.
Επόμενο άρθροΟ ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στη διαδικτυακή διαφήμιση του προϊόντος Black Latte