«Ακέφαλος» ο ιστορικός ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Πλατέος! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Γ. Φωτάκης..

«Ακέφαλος» ο ιστορικός ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Πλατέος! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Γ. Φωτάκης..

Γιώργος Φωτάκης.. Ένας ακούραστος «στρατιώτης» στο μετερίζι του  ΑΣΤΕΡΑ…         

fot2Τη σεζόν που μας πέρασε, οραματιζόμενος την αναγέννηση του ιστορικού ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Πλατέος, προσπάθησε να σηκώσει στις πλάτες του τον σύλλογο μαζί με μια νέα και φιλόδοξη διοίκηση, δουλεύοντας ακούραστα με μεράκι και αγάπη εν μέσω της χειμερινής περιόδου. Στις λεπτομέρειες και ίσως από ατυχία, χάθηκε η άνοδος της ομάδας στη Β΄ ΕΠΣΗ.

Και ενώ διαφαινόταν μία δεύτερη και με πιο μεγάλη εμπειρία χρονιά της ομάδας στην κατηγορία, ήρθε ως «κεραυνός εν αιθρία» η παραίτησή του από τη θέση του προέδρου, κατά τη διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 31/10. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Εκφράζοντας μία όσο το δυνατό πιο αντικειμενική άποψη περί του θέματος, συμπερασματικά θα λέγαμε ότι παρά τα όποια ανθρώπινα λάθη του προερχόμενα κυρίως από απειρία ως καινούργιος πρόεδρος στην ομάδα, ο Γιώργος Φωτάκης αποχωρεί με τη συνείδηση και το όνομά του κ-α-θ-α-ρ-ό για την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη του Πλατέος. Η διάδοχος κατάσταση –η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει ακόμη θεσμοθετηθεί- καλό θα ήταν να αξιοποιήσει τον απερχόμενο πρόεδρο σε κάποιο άλλο πόστο ή αρμοδιότητα, αναγνωρίζοντας το ήθος του και την μεγάλη του αγάπη για τον ιστορικό ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ…

Προηγούμενο άρθροΜια ακόμη εμπειρία για τον ΑΘΛΟ στο Αιγίνιο – (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΜΑΣ Βεργίνα-ΑΛΙΑΚΜΩΝ Νησελίου 3-0 Ανεβαίνει η Βεργίνα, προβληματίζει το Νησέλι.