Μελίκη: Αποκλειστικά στον Έμβολο ο Σταύρος Θεοδωράκης, Πρόεδρος του Ποταμιού στη Μελίκη – Δείτε βίντεο – φωτο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, Πρόεδρος του Ποταμιού κατά την περιοδεία του στην Μακεδονία, μετά τη Βεργίνα επισκέφθηκε  τη Μελίκη.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Δείτε το βίντεο:

Η συνάντηση με τους αγρότες, που επλήγησαν τελευταία, έγινε στα κτήματά τους. Ο Τάσος Λιολιόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργών Αλεξάνδρειας, σε ρόλο δημοσιογράφου, έθεσε ερωτήσεις σχετικές με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε ότι η λύση σε πολλά προβλήματα της λειτουργίας της κυβέρνησης σήμερα, είναι ένα κράτος χωρίς τη συμμετοχή των κομμάτων χωρίς γραφειοκρατία. Πρότεινε μάλιστα συνεχή αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων από τον ΑΣΕΠ, οπότε αν αξιολογηθούν δυο φορές σαν ανεπαρκείς θα πρέπει να απομακρύνονται. Άλλωστε τόνισε ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή οι αγρότες κρινόμαστε αρκετές φορές στον επαγγελματικό στίβο, γιατί όχι και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τέλος ανέφερε ότι είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που δεν χρησιμοποιεί απεσπασμένους δημοσίους υπαλλήλους, για την διευκόλυνση λειτουργίας του κόμματός του και αντί να επικροτηθεί η ενέργεια, εισέπραξε την απάντηση «δεν έχεις οργάνωση που πας…»

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Ποταμιού,  Δήμητρα Γιαννάκη, Τάνια Παλαμίδη, Θανάσης Χειμωνάς.

Η περιοδεία γίνεται με το χαρακτηριστικό βαν του Ποταμιού και τη Δευτέρα στις 11.οο π.μ θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα της Ένωση Συντακτών Θεσσαλονίκης.

Φωτο:

Σταύρος Θεοδωράκης 1 Σταύρος Θεοδωράκης 2 Σταύρος Θεοδωράκης 3 Σταύρος Θεοδωράκης 4 Σταύρος Θεοδωράκης 5 Σταύρος Θεοδωράκης 6 Σταύρος Θεοδωράκης 7 Σταύρος Θεοδωράκης 8 Σταύρος Θεοδωράκης 9 Σταύρος Θεοδωράκης 10

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη: Ο Βαγγέλης Δεληπάλας αναλύει τις σκέψεις του για την Τ.Κ. Αλεξάνδρειας. – βίντεο
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ο Παναγιώτης Γκυρίνης στην Ανθοκομική Έκθεση των «Παιδιών της Άνοιξης» – Βίντεο – Φωτο