Αλεξάνδρεια: Ο Κώστας Ναλμπάντης σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης που θα συζητηθεί – βίντεο

Ο Κώστας Ναλμπάντης, Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας με το συνδυασμό «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» μιλάει για όλα, το χθες και το αύριο του Δήμου.

Ρεπορτάζ: Σίσσυ  Νίκα

Δείτε την συνέντευξη του Κώστα Ναλμπάντη στο βίντεο:

Το ψηφοδέλτιο του είναι πολυσυλλεκτικό, με έμφαση στους νέους, τις γυναίκες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται και από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών, απόλυτη προτεραιότητα θα δοθεί στην επίλυση του μεγάλου προβλήματος της καθαριότητας, της αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης. Επίσης θα ασχοληθούν αποτελεσματικά με  έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα αλλάξουν την μορφή της πόλης.

Η εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση,  σαν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων για δυόμιση χρόνια, θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη απορρόφηση χρηματοδοτικών εργαλείων από προγράμματα της ΕΕ, με πρόσληψη εξειδικευμένων συμβούλων με έδρα τις Βρυξέλλες, την Αθήνα αλλά και την απαραίτητη πρόσληψη Νομικού Συμβούλου και Γενικού Γραμματέα, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Για την αντιμετώπιση της ανεργίας νέων και γυναικών πρόθεσή του Κώστα Ναλμπάντη, είναι η τόνωση της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, που πλεονεκτεί αφού παράγει ποιοτικά αγροτικά προϊόντα και βρίσκεται δίπλα σε μεγάλους συγκοινωνιακούς κόμβους. Ήρθαν μάλιστα σε επαφή με τον ΟΣΕ προκειμένου φορτηγά τραίνα να διευκολύνουν την μεταφορά. Έτσι σε επιχειρηματίες που θα θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή, θα προσφερθούν διευκολύνσεις από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Τέλος, δήλωσε ότι λόγω του εκλογικού νόμου την επόμενη ημέρα θα συνεργαστεί με τους σημερινούς πολιτικούς αντιπάλους του και οι όποιες αντιπαραθέσεις θα αποτελέσουν παρελθόν για το καλό των συμπολιτών μας.

Προηγούμενο άρθροΑργύρης Πανταζόπουλος – Επίσκεψη στην EETA
Επόμενο άρθροΑλβανία: Νέες κινητοποιήσεις της αντιπολίτευσης που ζητά τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών