Αργύρης Πανταζόπουλος – Επίσκεψη στην EETA

Επίσκεψη στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 2 Μαίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Αργύρης Πανταζόπουλος, συνοδευόμενος από τη Χριστίνα Καβακοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβολο και υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε με τη Διευθύντρια της ΕΕΤΑΑ Φανή Σαλτσίδου, ο Αργύρης Πανταζόπουλος ενημερώθηκε για τα Προγράμματα του ΕΣΠΑ, των οποίων Τεχνικός Σύμβουλος είναι η ΕΕΤΑΑ.

Η ΕΕΤΑΑ αποτελεί για τους Δήμους εργαλείο ανάπτυξης, καθώς μεταξύ άλλων τους υποστηρίζει στον αναπτυξιακό ολοκληρωμένο σχεδιασμό τους.

Η κυρία Φανή Σαλτσίδου κατέστησε σαφές ότι χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν διαρκώς, η ΕΕΤΑΑ ως ενδιάμεσος φορέας ανταποκρίνεται με περισσή προθυμία και αποτελεσματικότητα στη στήριξη των δήμων που ενδιαφέρονται να απορροφήσουν κονδύλια και το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση. Θέληση και ενδιαφέρον από τη μεριά της δημοτικής αρχής να ενημερωθεί για τα προγράμματα που «τρέχουν» και αποτελεσματικότητα στην εκπόνηση μελετών από τα γραφεία προγραμματισμού των Δήμων.

Ανέφερε ως παραδείγματα Δήμους που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υπόλοιπους, απλά και μόνο επειδή ενδιαφέρονται και δουλεύουν.

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος είπε χαριτολογώντας στην κυρία Σαλτσίδου ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του «θα γίνουν ενοχλητικοί μετά την εκλογή του και δεν θα αφήσουν πρόγραμμα ανεκμετάλλευτο», ενώ η διευθύντρια της ΕΕΤΑΑ του απάντησε ότι αυτό είναι ευχής έργον και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ – Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση με τίτλο  «ΨΗΦΙΖΩ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ»
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ο Κώστας Ναλμπάντης σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης που θα συζητηθεί – βίντεο