Μελίκη: Ενημερωτική συγκέντρωση αγροτών στο Δημαρχείο Μελίκης – Βίντεο

karagiozopoyl-sot4
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραγκιοζόπουλος

Στην αίθουσα του δημαρχείου Μελίκης συγκεντρώθηκαν οι αγρότες της περιοχής. Κύριο θέμα συζήτησης τους το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να ψηφίσει οι κυβέρνηση τις επόμενες μέρες κάτω από την πίεση των Ευρωπαίων δανειστών, αλλά και το ποια θα είναι η αντίδραση των παραγωγών της περιοχής και όλης της χώρας γενικότερα.

aa91

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρόν τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αλεξάνδρειας κος  Καραγκιοζόπουλος Γιώργος και Λιολιόπουλος Αναστάσιος, ο πρόεδρος της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» Ένωσης  Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος κος Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος , ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας κος  Χαλκίδης Αναστάσιος και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας κος Ιωαννίδης Θωμάς.

aa93

Αρκετοί ήταν οι παραγωγοί που έδωσαν το παρόν στην συνάντηση αυτή οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα μέτρα που πρόκειται ψηφιστούν από την κυβέρνηση , μέτρα τα οποία όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Μέτρα τα οποία έχουν ως σκοπό την εξόντωση του αγροτικού κόσμου  και μόνο.

Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε ομόφωνα η  ανάγκη της άμεσης κινητοποίησης από την πλευρά των παραγωγών οι οποίοι έδωσαν όλοι μαζί ραντεβού με τα τρακτέρ την Πέμπτη το πρωί 22 Οκτωβρίου στον κόμβο της Κουλούρας  όπου θα συγκεντρωθούν παραγωγοί από όλες τις περιοχές του Νομού Ημαθίας  ως μια πρώτη κίνηση διαμαρτυρίας.

Οι αγρότες της περιοχής της Μελίκης θα συγκεντρωθούν στις 09:00 στην πλατεία δημαρχείου από όπου και θα ξεκινήσουν για Κουλούρα .

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες:

aa4aa2aa3aa1aa5aa6aa8aa7aa92aa9aa95aa94

Προηγούμενο άρθροΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδων των καλλυντικών προϊόντων οδοντόκρεμα ARTHRODONT
Επόμενο άρθροΜε παρέμβαση του Δημάρχου κου Π. Γκυρίνη κλιμάκια του ΕΛΓΑ στην περιοχή μας