Ανάλυση της 21ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής . Τρίκαλα – Νάουσα το παιχνίδι της αγωνιστικής

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε για το πρωτάθλημα της Α’  Ερασιτεχνικής η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής.

Νίκας Στέλιος
Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Η σημαντικότερη αναμέτρηση είναι αυτή που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Τρικάλων μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΦΑΣ Νάουσα. Άλλα σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά που θα διεξαχθούν στο Πλατύ, όπου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Κεραυνό Επισκοπής, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υποδέχεται στην έδρα του την ΑΕ Χαρίεσσας. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΓΑΣ Ροδοχωρίου δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Μακροχωρίου, ενώ ο Κοπανός υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδίου.  Ο Άρης Παλαιοχωρίου αγωνίζεται στην έδρα του όπου θα αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο ΑΟ Μαρίνας υποδέχεται στην έδρα του τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Ας δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.

Στα Τρίκαλα αναμφισβήτητα διεξάγεται το παιχνίδι της αγωνιστικής, όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα. Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί πριν από μία εβδομάδα  για το θεσμό του κυπέλλου Ημαθίας όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1. Δύσκολο το παιχνίδι  και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην 3η και 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από  46 βαθμούς και αυτό από μόνο του δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να προσπεράσουν στη βαθμολογία τον ΦΑΣ Νάουσα και να αποκτήσουν προβάδισμα ενόψει των play-off. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς αν ηττηθούν θα μείνουν πίσω βαθμολογικά, ενώ  μετά από δύο αγωνιστικές έχουν  να αντιμετωπίσουν και τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Ροδοχωρίου εκτός έδρας. Ο νικητής του αυριανού παιχνιδιού, αν βεβαίως υπάρξει, θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα και στον τομέα της ψυχολογίας. Αναμένεται αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει το ντέρμπι των δύο ομάδων, οι οποίες πέρυσι αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο Πλατύ ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Κεραυνό Επισκοπής. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με την ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη να θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στην τετράδα και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη και για άλλο ένα λόγο. Να πάνε χωρίς βαθμολογικές απώλειες στο ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ένα παιχνίδι που  θα κρίνει κατά πολύ την μετέπειτα πορεία του Αγροτικού Αστέρα στην φετινή κούρσα και τις πιθανότητες εισόδου στην προνομιούχο πρώτη τετράδα των play-off. Ο προπονητής των γηπεδούχων δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Όσον αφορά τον Κεραυνό Επισκοπής, θα αγωνισθεί χωρίς άγχος στην αυριανή αναμέτρηση και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται από τις ομάδες που αγωνίζεται καλά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους φιλοξενούμενους , καθώς θα αγωνιστούν σε μία δύσκολη έδρα με μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα έχει βρει τα πατήματα της και βάζει δύσκολα σε οποιαδήποτε αντίπαλο αντιμετωπίζει. Οι πρωτοπόροι θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν για να πάρουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι-άουτ και με τις τελευταίες τους εμφανίσεις έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Αναμφίβολα από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής.

Στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ο τοπικός ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕ Χαρίεσσας, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από τον απροσδόκητο χαμό του 17χρονου Χρήστου Πετρίδη. Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, η οποία θέλει την νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι κατάσταση θα εμφανισθεί η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη που το τελευταίο διάστημα ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πάλευε όλα τα παιχνίδια, καθώς το τελευταίο διάστημα όλοι στην ομάδα επιδίδονται σε ενέσεις ψυχολογίας για να ξεπεράσουν το τραγικό συμβάν.

Στο Παλαιοχώρι ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, καθώς η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα έχει ουσιαστικά αποχαιρετήσει την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα,  πλην των απουσιών του Μιχαηλίδη Π. που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και είναι τιμωρημένος και του Μουχτάρη που είναι τραυματίας.

Στην Μαρίνα ο τοπικός ΑΟ ψάχνει σανίδα σωτηρίας για να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των play-out. Είναι άγνωστο αν θα του την δώσει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ο οποίος καίγεται για βαθμούς, μια και αυτός δεν έχει ακόμα διασφαλίσει την έξοδό του από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι-άουτ . Θα διεξαχθεί μια αμφίρροπη μάχη με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική και οι δύο ομάδες υπέστησαν οδυνηρές ήττες, πιο συγκεκριμένα ο ΑΟ Μαρίνας στον Κοπανό όπου ηττήθηκε με 3-0 από την τοπική ομάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν καταφέραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στην Νάουσα, όπου και ηττήθηκαν από τον τοπικό Αχιλλέα με 2-0.

Στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης. Ένα ακόμη αμφίρροπο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν να επαναλάβουν μια εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, όπου και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά είμαι υποχρεωμένη να παλέψει όλα τα παιχνίδια για να έχει δικαίωμα παραμονής στην κατηγορία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν μία καλή εμφάνιση που θα τους προσδώσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό..

Τέλος το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση που  θα διεξαχθεί στον Κοπανό μεταξύ της τοπικής ομάδας και του  Εθνικού Κλειδίου .  Ένα παιχνίδι που η ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να πιστοποιήσει την καλή φετινή της παρουσία. Αντίθετα ο Εθνικός Κλειδίου καλείται να βγάλει αντίδραση αν θέλει να παραμείνει στην Α: Ερασιτεχνική. Όλοι οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν στις 15.30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια.

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος – Κεραυνός Επισκοπής (Ρηγόπουλος – Νησελίτης – Γκόγκας)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας (Διαιτητές εκτός Ημαθίας)

Άρης Παλαιοχωρίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (Παπαδάκης – Γιαγκιτζόγλου – Βαλκάνος)

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης (Ιασωνίδης – Τράντος – Πίτος)

ΓΑΣ Κοπανός – Εθνικός Κλειδίου (Καραντώνης – Καραγκιζόπουλος – Μπογιατζόγλου)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα (Μελτζανίδης – Παρασίου – Χαλατζιούκας)

Μακροχώρι – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (Μαλούτας – Γαβράς – Παζαρτζικλής)

ΑΟ Μαρίνας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Παυλίδης – Μπέκας – Χαραλαμπίδης).

ζζχ1

Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακή διάσωση Έλληνα καπετάνιου στις Αζόρες
Επόμενο άρθροΓεώργιος Ουρσουζίδης: Δοκιμασία Προσόντων και Συμπεριφοράς των Υποψηφίων Οδηγών