Με Αλμωπό εντός η «Βασίλισσα», με Γιαννιτσά εκτός η Νίκη Αγκαθιάς

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο της σερί, η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας στο δημοτικό στάδιο Βέροιας, σε ένα αγώνα που θέλει να πετύχει την όγδοη συνεχόμενη νίκη της και την δέκατη συνολικά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδος ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Νίκας Στέλιος
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ο προπονητής της Βέροιας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Τον αγώνα θα διευθύνει ο κος Μπούτσικος  με βοηθούς τους κ.κ Παπαδόπουλο και Μιταχτίδη όλοι από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Η Νίκη Αγκαθιάς μεταβαίνει στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει τον ΑΣ Γιαννιτσών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ν. Μυλοτοπου Γιαννιτσών, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της πόλης βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Ο Σταύρος Κωστογλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Η Νίκη Αγκαθιάς στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει τρεις νίκες, ενώ με τις προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο εμφανίζει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στόχος είναι να σημειώσει μία ακόμα νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Τον αγώνα θα διευθύνει ο κος Πολυχρονίου από τον σύνδεσμο Καστοριάς με βοηθούς τους κ.κ Τέγο και Δρουδάκη από τον σύνδεσμο Γρεβενών

Το πρόγραμμα των αγώνων της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που θα διεξαχθούν την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης στις 15.00.

Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας

ΑΣ Γιαννιτσά – Νίκη Αγκαθιάς

ΠΑΟ Κουφαλίων – Άρης Παλαιοχωρίου

Ολυμπιακός Κυμίνων – ΑΠΕ Λαγκαδά

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – Ερμής Αμυνταίου

Μελιτέας Μελίτης – ΠΟ Τρίγλιας

Εδεσσαϊκός – Μακεδονικός

νν1

 

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Λαμπερή κοπή πίτας του Αστέρα Αλεξάνδρειας με guest τον μεγάλο Λάκη Παπαϊωάννου! – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τα καίρια χτυπήματα της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής στα κυκλώματα του λευκού θανάτου