ΦΑΣ Νάουσα – Αγρ. Αστήρ Πλατέος 2-1. Κέρδισε ηρεμία ο ΦΑΣ. Πολύ καλό το Πλατύ – Βίντεο – Φώτο

Ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι  φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΦΑΣ Νάουσα – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Τελικό σκορ 2-1 με τους γηπεδούχους και να επανέρχονται στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Ο ποδοσφαιριστής που έκανε την διαφορά στο σημερινό παιχνίδι ακούει στο όνομα Σωκράτης Λαμπριανίδης τον οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και σαν «δήμιο»  του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, καθώς στο σημερινό παιχνίδι πέτυχε τα δύο τέρματα του ΦΑΣ και ήταν ο MVP του παιχνιδιού, ενώ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που η Νάουσα έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Πλατύ.

 Στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη σε πολύ βαρύ τερέν λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η Νάουσα δημιούργησε ευκαιρίες είχε δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νίρλα στο 68’  , ενώ παράλληλα εμφάνισε πάλι τις γνωστές αδυναμίες στον άξονα της αμυντικής γραμμής η οποία φωνάζει από μακριά ότι χρειάζεται ενίσχυση. Αντίθετα ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος που σήμερα αγωνίστηκε χωρίς βασικά του όπλα, καθώς για διάφορους λόγους δεν αγωνίσθηκαν οι Καραντουλαμάς, Αντωνίου, Κούκλας, Χαραλαμπίδης(ανέτοιμος λόγω τραυματισμού,  έπαιξε αναγκαστικά στα τελευταία 5 λεπτά, Καρβούνης, ενώ αγωνίσθηκαν με πρόβλημα οι Μουσκεφτάρας, Ιορδανόπουλος, κατέθεσε ψυχή στο γήπεδο και το τελικό σκορ θα λέγαμε ότι τον αδικεί. Μπαντής και Κίρτσογλου στο δεύτερο ημίχρονο πέταξαν σημαντικές ευκαιρίες που θα έδιναν την δυνατότητα στο Πλατύ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Το σκορ για τον ΦΑΣ άνοιξε στο 42’ ο πολύ καλός σήμερα Λαμπριανίδης ο οποίος βγήκε τετ α τετ μετά από έξυπνη μεταβίβαση του Παντζαρτζίδη, σούταρε με το δεξί ο Μουσκεφτάρας απέκρουσε η μπάλα επέστρεψε στον Λαμπριανιδη και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα να καταλήξει στην δεξιά γωνία του Μουσκεφτάρα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο 59’ ήταν η σειρά του Αγροτικού Αστέρα να απαντήσει όταν ο Κίρτσογλου λίγο κάτω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής πραγματοποίησε κούρσα από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νομικού φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα με γκολ σπάνιας ομορφιάς . Στο 71’ ο Λαμπριανίδης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και αφού η μπάλα αναπήδησε μπροστά από τον Μουσκεφτάρα διαμόρφωσε τον δείκτη του σκορ σε 2-1 σκορ με το οποίο τελείωσε το παιχνίδι.

 Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι η Νάουσα κέρδισε ηρεμία με την σημερινή της νίκη, αφού κατάφερε να περάσει χωρίς απώλειες το σημερινή δοκιμασία και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Χουρσουζίδη πάλεψαν πάρα τις ελλείψεις, είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Επόμενο παιχνίδι για τον ΦΑΣ η αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Φίλιππο Μελίκης, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος υποδέχεται στην έδρα του τον Εθνικό Κλειδίου.

Διαιτητής ο κος Κωστούλης με βοηθούς τους κ.κ Χαλατζιούκα και Αργυρίου

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα

Νομικός, Παπακωνσταντίνου(70’ Κερμανίδης), Περηφανόπουλος, Λαφάρας, Τόσιος, Μαντώς(89’ Γατουρτζίδης), Νίρλας , Λαμπριανίδης, Δασκαλάκης (85’ Γιαμαλίδης), Παντζαρτζίδης, Καραγιάννης.

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος

Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος (85’ Χαραλαμπίδης), Καραούσογλου, Μπαντής, Ελευθεριάδης, Παναπακίδης, Σερμπίνης, Παρασχόπουλος(76’ Βεττός), Χαλβατζής, Κίρτσογλου.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

NAOY PLAT 1 NAOY PLAT 2 NAOY PLAT 3 NAOY PLAT 4 NAOY PLAT 5 NAOY PLAT 6 NAOY PLAT 7 NAOY PLAT 8 NAOY PLAT 9 NAOY PLAT 10 NAOY PLAT 11 NAOY PLAT 12 NAOY PLAT 13 NAOY PLAT 14 NAOY PLAT 15

Προηγούμενο άρθροΆρης Παλαιοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας 0-0. Κόλλησαν στη λάσπη και στη μετριότητα. – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΗ «Βασίλισσα» κοντράρεται εκτός με την Τρίγλια, εντός η Αγκαθιά με τον Αγροτικό Αστέρα