Η «Βασίλισσα» υποδέχεται τον Μακεδονικό, ενώ η Αγκαθιά κοντράρεται με τον Ολυμπιακό Κυμίνων.

Πρεμιέρα στο κοινό της και έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2019 με πρώτο ραντεβού για την «Βασίλισσα», το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό του Λεωνίδα Μπίλη .  

Νίκας Στέλιος
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ένα παιχνίδι που η Βέροια θέλει να σημειώσει την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη  που θα την διατηρήσει  σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη που βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής από τις 16 Δεκεμβρίου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και δηλώνουν έτοιμοι να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι, τους πρώτους τους για φέτος. Ο προπονητής της Βέροιας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ συμπεριελήφθη στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Μελικιώτης. Όσον αφορά τον Λάμπρο Ταΐρη αποκλείστηκε από την αποστολή, καθώς  έχει εκδοθεί  το δελτίο του αλλά λείπει κάποιο έγγραφο . Τον αγώνα θα διευθύνει ο κος Ζαμπαλάς με βοηθούς τους κ.κ Θανασιά. Λιόντο.

Στα Κύμινα μεταβαίνει η Νίκη Αγκαθιάς για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό. Ο Σταύρος Κωστογλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Γιαγκιτζόγλου που αποκλείστηκε από την αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης θέλουν να σημειώσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη για το 2019 και να πάρουν έτσι μια άτυπη ρεβάνς για την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου στον αγώνα του πρώτου γύρου. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια αμφίρροπη αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες παραμονής, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και να παραμείνουν ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Στον αγώνα αναμένεται να παραβρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι της Νίκης λόγω της μικρής χιλιομετρική απόστασης που χωρίζει τις δύο έδρες. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κος Μέγας με βοηθούς τους κ.κ Σαλτσίδη, Κουτσικανίδη άπαντες από τον σύνδεσμο Πιερίας

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας με ώρα έναρξης στις 15.00.

Βέροια – Μακεδονικός

Ολυμπιακός Κυμίνων – Νίκη Αγκαθιάς

ΠΑΟ Κουφαλίων – Λαγκαδάς

Άρης Παλαιοχωρίου – Ερμής Αμυνταίου

Μελιτέας Μελίτης – ΑΣ Γιαννιτσά(αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης)

Αλμωπός Αριδαίας – ΠΟ Τρίγλιας

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – Εδεσσαϊκός

aa1 2

Προηγούμενο άρθροΔείτε από την ιστοσελίδα συνεργασίας Έμβολου και novasports τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις κύρους
Επόμενο άρθροΓαλλία – κίτρινα γιλέκα: 84.000 διαδηλωτές στη Γαλλία, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών