Ανάλυση της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΗ. Καμποχώρι – Λουτρός το μεγάλο ντέρμπι

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της προτελευταίας του πρώτου γύρου, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Ημαθίας. Τα βλέμματα συγκεντρώνει το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καμποχωρίου μεταξύ της τοπικής ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Λουτρού. Ας δούμε αναλυτικά τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Στέλιος Νίκας
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Λουτρού ΠΑΟΚ Κουλούρας, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Λυκογιάννης με στόχο τη νίκη για να παραμείνει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους και να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 Ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟ Παλατιτσίων κοντράρεται με την Θύελλα Σταυρού του Γιώργου Μυλωνά σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 5 ολόκληροι βαθμοί στον πίνακα της βαθμολογίας και οι γηπεδούχοι θα κάνουν το παν για να τους μειώσουν. Από την άλλη ο ΠΑΟ Παλατιτσίων χάνει μέρος της δύναμης του όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Στο Καμποχώρι η τοπική ΑΕΚ αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Λουτρού σε ένα παιχνίδι όπου ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Λουτρού Νίκος Αναστασόπουλος, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Πρόκειται ασφαλώς για ένα παιχνίδι που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φιλάθλων της περιοχής με το Καμποχώρι να καίγεται για βαθμούς και τον Ολυμπιακό Λουτρού να θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στους δύο πρωτοπόρους.

Στο Νησέλι ο τοπικός Αλιάκμων υποδέχεται την ΑΕ Σχοινά. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να προσπεράσουν τους φιλοξενούμενους και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα στο Διαβατό, ενώ η ομάδα του Αλέξη Κατσάρα  παρουσιάζει μεταπτώσεις στο φετινό πρωτάθλημα και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Τέλος το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνει η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Λιανοβεργίου μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Ατρόμητου Διαβατού. Οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας ενώ ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Ατρόμητος Διαβατού θέλει βαθμό ή βαθμούς από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όλα τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια του 1ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής.

Δόξα Λιανοβεργίου – Ατρόμητος Διαβατού (Τράντος – Ρηγόπουλος – Γκόγκος)

Απόλλων Λυκογιάννης – ΠΑΟ Κουλούρας (Λαζάρου – Πίτος – Χριστοδούλου Κ.)

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Ολυμπιακός Λουτρού (Μελτζανίδης – Γιαγκιτζόγλου – Ζουρνατζίδης)

Αλιάκμων Νησελίου – ΑΕ Σχοινά (Νησελίτης – Μαργαρίτης – Γκόγκας)

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟ Παλατίτσια (Παζαρτζικλής – Ασβεστάρας – Μπακάλης).

δδ1

Προηγούμενο άρθροΣτην αντεπίθεση περνά ο ενεχυροδανειστής που κατηγορείται για λαθρεμπορία χρυσού
Επόμενο άρθροΚλήσεις σε απολογία σπο την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ