Αναβλήθηκε λόγω πυκνής ομίχλης το ντέρμπι Ροδοχωρίου ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. – βίντεο – φωτό

Το σημαντικότερο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής για την Α ΕΠΣΗ μεταξύ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Και αυτό γιατί, πυκνή ομίχλη σκέπασε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και γενικά όλη την περιοχή του ορεινού Ροδοχωρίου, σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Ο διατητής της συνάντησης εξερχόμενος των αποδυτηρίων και κρίνοντας την κάκιστη ορατότητα του περιβάλλοντος αρχικά έδωσε 15λεπτη καθυστέρηση, πριν πάρει την τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Τελικά έπειτα από αυτό το διάστημα και διαπιστώνοντας το αμετάβλητο της κατάστασης, ο διαιτητής κ. Στέφανος Παρασίου κάλεσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων, ανακοινώνοντάς τους την αδυναμία διεξαγωγής του αγώνα. Ο αγώνας θα τελεστεί όπως προβλέπεται εντός 15 ημερών το αργότερο, με πιθανή ημερομηνία την προσεχή Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Φώτο:

ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 1 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 2 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 3 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 4 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 5 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 6 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 7 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 8 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 9 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 10 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 11 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 12 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 13 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 14 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 15 ΡΟΔΟ ΠΑ ΑΛΕ 16

Προηγούμενο άρθροΠλατύ: Τι δήλωσε ο Πόλυς Καζαντζίδης μαζί με τον Άγγελο Καραντουλαμά για την μεγάλη νίκη του Πλατέος – Βίντεο
Επόμενο άρθροΡοδοχώρι Ημαθίας: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 8ος Δρόμος Τσίπουρου. – βίντεο.