ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νεοκάστρου 5 – 2. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Καψοχώρι. – βίντεο – φωτό

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ για την ιστορική ΑΕ Καψόχωρας, που πέτυχε επιβλητική νίκη πρεμιέρας με σκορ 5-2 επί του Αχιλλέα Νεοκάστρου. Η ομάδα του Νεοκάστρου έδειξε θετικά δείγματα έως τις αρχές της επανάληψης, αλλά στη συνέχεια υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων .

Γιώργος Γκιώνης
Ρεπορτάζ: Γιώργης Γκιώνης

Το Καψοχώρι προηγήθηκε μόλις στο 5΄ με αυτογκόλ του Τρούπκου, ενώ στο 10΄ το Νεόκαστρο ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μηλιώτη. Στο 25΄ ο Σίσκος με μακρινό σουτ έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους με μακρινό δυνατό σουτ.

Ημίχρονο 2-1.

Στο 55΄ ο Μπαρτζώκας ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ΑΕ Καψόχωρας που καπάρωσε την πρώτη της νίκη με τρία εκπληκτικά γκολ του Κυριάκου Κίτσα (70΄, 85΄, 92΄) που έκανε το πρώτο χατ τρικ του φετινού πρωταθλήματος.

Διαιτητής ο κ. Ρηγόπουλος, βοηθοί οι κκ. Χαραλαμπίδης-Βαλκάνος.

ΑΕ Καψόχωρας: Σίμος, Γκουγρής, Βασιλείου, Ταραπόσος, Ζωγράφος, Μαρτσέλος, Ευαγγέλου, Δελιόπουλος, Μουστακόπουλος, Σίσκος, Τοπαλίδης.

Αχιλλέας Νεοκάστρου: Μαγαλιός, Παρσόπουλος, Τσιώμος, Πιτσάβας, Κόλτζης, Μηλιώτης, Τρούπκος, Τριανταφύλλου, Φέζουλας, Κληματσάκης, Μπαρτζώκας.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

ΚΑΨ ΝΕΟΚ 1 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 2 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 3 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 4 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 5 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 6 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 7 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 8 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 9 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 10 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 11 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 12 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 13 ΚΑΨ ΝΕΟΚ 14

Προηγούμενο άρθροΗ κρίσιμη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο χθεσινό ντέρμπι με τα Τρίκαλα. – βίντεο
Επόμενο άρθροΠΟ Ξεχασμένης – ΑΟ Συκιάς 1 – 0. Λύτρωση στο 86΄!! – βίντεο – φωτό