Βέροια εκτός με Αριδαία, Αγκαθιά εντός με Γιαννιτσά. Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Βέροια και Νίκη Αγκαθιάς αντιμετωπίζουν τους Αλμωπό Αριδαίας και ΑΣ Γιαννιτσών , δύο παιχνίδια τα οποία μαγνητίζουν τα βλέμματα των φιλάθλων της Ημαθίας.

Στέλιος Νίκας
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Η «Βασίλισσα» του βορρά δοκιμάζεται εκτός έδρας με την φιλόδοξη ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας  έχοντας δύο σημαντικές απουσίες πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της, όπως ο Σκαθαρούδης και ο Κανούλας. Ο Νίκος Παπανώτας ψάχνει μία καλή εμφάνιση εκτός έδρας με τον ισόβαθμο του Αλμωπό Αριδαίας, καθώς τυχόν θετικό αποτέλεσμα θα ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά την ομάδα του. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θέλει τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την απώλεια των δύο βαθμών στα Κουφάλια, στο ισόπαλο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον τοπικό ΠΑΟ.

Την πρώτη νίκη στο γήπεδο της θέλει να σημειώσει η πρωτοπόρος Νίκη Αγκαθιάς η οποία θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό της τον Α.Σ.  Γιαννιτσών, που την προηγούμενη Κυριακή πέτυχε σπουδαίο διπλό επί του Εδεσσαϊκού. Ο Σταύρος Κωστογλίδης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Λαζόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και κατά τα φαινόμενα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αναμένεται αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει το ντέρμπι των  ομάδων των δύο γειτονικών νομών.

Όλοι οι αγώνες της σημερινής αγωνιστικής το 2ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 16.00.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Κουφαλίων

Λαγκαδάς – Ολυμπιακός Κυμίνων

Ερμής Αμυνταίου – Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου

Νίκη Αγκαθιάς – ΑΣ Γιαννιτσά

Αλμωπός Αριδαίας – Βέροια

ΠΟ Τρίγλιας – Μελιτεύς Μελίτης

Μακεδονικός – Εδεσσαϊκός

 

νν1

Προηγούμενο άρθροΣυνταγή: Γεμιστό σκορδόψωμο με σαλάμι και ψητές πιπεριές – από τον chef Βαγγέλη Δρίσκα – βίντεο
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Πάνος Καμμένος: Ξεκάθαρη η θέση μας, μην περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση