ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 3-1. Νικήτρια στο πρώτο ντέρμπι με πολύ καλή εμφάνιση. – Βίντεο – Φώτο

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα  κέρδισε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς επικρατώντας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 3-1, αφήνοντας τον πίσω 5 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας μόλις στην 4η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα  παίζοντας  οργανωμένα με πολύ καλή κυκλοφορία στην μεσαία γραμμή κατάφερε να ελέγξει το  ρυθμό του παιχνιδιού και να πετύχει δύο γκολ με τον πολύ καλό σήμερα Τρύφωνα Νίκου στο 23’ και στο 35’  και να μπει με αυτό τον τρόπο με σκορ ασφαλείας στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είχε τις ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο  να μπει στο παιχνίδι, αλλά  Αραμπατζής  και Αργυρόπουλος  ήταν άστοχοι στην τελική  προσπάθεια. Στην επανάληψη δεν  δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις αλλά η ομάδα του ΦΑΣ κατάφερε με τον 16χρονο Δασκαλάκη στο 69’ να σημειώσει το 3-0 και ουσιαστικά να κλειδώσει το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση του Φωτιάδη   στις καθυστερήσεις σε 3-1.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι η ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα κέρδισε δίκαια το σημερινό παιχνίδι ήταν καλύτερη από την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, είχε τον Νίκου σε πολύ καλή μέρα, ενώ εξαιρετικές εντυπώσεις αφήσε και ο νεαρός 16χρονος επιθετικός Δασκαλάκης. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα μπορούσε σημειώνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά οι επιθετικοί του ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να πετύχουν γκολ αλλά δεν δημιούργησαν την μεγάλη φάση πλην αυτής που κέρδισε το πέναλτι και μείωσε με τον Φωτιάδη.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΦΑΣ ο Αχιλλέας Νάουσας, ενώ ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υποδέχεται στο ΔΑΚ τον Φίλιππο Μελίκης.

Διαιτητής ο κος Μαλούτας με βοηθούς τους κ.κ Χρυσάνη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα

Νομικός, Παπακωνσταντίνου(57’ Γιαμαλίδης), Περηφανόπουλος, Δασκαλάκης, Κουκουράκης(69’ Νίρλας), Μαντώς, Κερμανίδης(85’ Πετρίδης), Αργυρίου, Παντζαρτζίδης, Τόσιος(87’ Λαφάρας), Νίκου.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Τσολακίδης, Κούκλας Α. (57’ Κούκλας Χ.), Κίτσας Ε., Κουμπούρας, Αραμπατζής, Πέτκος, Χαρισούδης(68’ Πιπιλιάρης), Φωτιάδης, Κίτσας Ν.,(78’ Κούκλας Π.), Αργυρόπουλος(78’ Τσιάρας).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

NAOY PA ALX 1 NAOY PA ALX 2 NAOY PA ALX 3 NAOY PA ALX 4 NAOY PA ALX 5 NAOY PA ALX 6 NAOY PA ALX 7 NAOY PA ALX 8 NAOY PA ALX 9 NAOY PA ALX 10 NAOY PA ALX 11 NAOY PA ALX 12 NAOY PA ALX 13 NAOY PA ALX 14 NAOY PA ALX 15 NAOY PA ALX 16 NAOY PA ALX 17 NAOY PA ALX 18 NAOY PA ALX 19 NAOY PA ALX 20 NAOY PA ALX 21 NAOY PA ALX 22 NAOY PA ALX 23 NAOY PA ALX 24

Προηγούμενο άρθροΜακροχώρι – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 0 – 1. Νευρικό παιχνίδι, σπουδαίο διπλό για τα Τρίκαλα – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΑγ. Αστήρ Αγ. Βαρβάρας – Αγρ. Αστήρ Πλατέος 1-2. Κέρδισε και παρέμεινε σε απόσταση βολής. – Βίντεο – Φώτο