Λευκάδια – Αγροτικός Αστήρ Πλατέος 1-2. Δύσκολη νίκη για το Πλατύ. Το πάλεψαν τα Λευκάδια – Βίντεο – Φώτο

Δύσκολη επικράτηση για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος σήμερα στο γήπεδο των Λευκαδίων όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κύπελλου Ερασιτεχνών Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: Στέλιος  Νίκας

 Κάθε πρεμιέρα κρύβει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αυτό το κατάλαβαν καλά σήμερα ο Τάσος Χουρσουζίδης και οι ποδοσφαιριστές του. Τα Λευκάδια στο πρώτο ημίχρονο έκλεισαν τους χώρους δυσκόλεψαν την ούτως ή άλλως προβληματική κυκλοφορία του Αστέρα, τα οποία στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν μόνο από στημένες φάσεις με τον Άγγελο Καραντουλαμά να μην μπορεί να τελειώσει τις φάσεις και να δώσει την πρωτοπορία στους φιλοξενούμενους .

 Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με το Πλατύ να προσπαθεί να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Στο 48’ τα Λευκάδια έχασαν μοναδικό τετ α τετ ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Μπαντής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια τα Λευκάδια μπήκαν μπροστά προσπάθησαν να πετύχουν γκολ είχαν κάποιες ευκαιρίες και στο 84’ με αυτογκόλ του Κούκλα έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.  Το Πλατύ έδειξε χαρακτήρα βγήκε μπροστά και δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να μπει πάλι μπροστά με τον Χαλβατζή και να περάσει στην επόμενη φάση του Κύπελλου , ενώ είχε δοκάρι και με τον Ελευθεριάδη.

 Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το Πλατύ κέρδισε δίκαια την πρόκριση κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν σε γκολ ενώ τα Λευκάδια έδειξαν αδυναμία να διαχειριστούν το σκορ λίγο πριν τη λήξη και να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

AG AST LEYK 6
Λευκάδια
AG AST LEYK 5
Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

AG AST LEYK 1 AG AST LEYK 2 AG AST LEYK 3 AG AST LEYK 4 AG AST LEYK 7 AG AST LEYK 8 AG AST LEYK 9 AG AST LEYK 10 AG AST LEYK 11 AG AST LEYK 12 AG AST LEYK 13 AG AST LEYK 14 AG AST LEYK 15 AG AST LEYK 16 AG AST LEYK 17 AG AST LEYK 18 AG AST LEYK 19 AG AST LEYK 20 AG AST LEYK 21 AG AST LEYK 22 AG AST LEYK 23 AG AST LEYK 24

Προηγούμενο άρθροΚύπελλο Ημαθίας :Πρεμιέρα σήμερα στις 17.00 με 11 παιχνίδια.
Επόμενο άρθροΚύπελλο ΕΠΣΗ: Νίκη Αγκαθιάς – ΑΟ Μαρίνας 6 – 0. Άνετη πρόκριση της Αγκαθιάς. – βίντεο – φωτό