ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση θανάτου 25χρονου στην περιοχή του Φιλοπάππου

Δείτε την είδηση – πλάνα στο βίντεο:

Εξιχνiιάστηκε η υπόθεση θανάτου 25χρονου στην περιοχή του Φιλοπάππου

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε ένα κύκλο υπόπτων, από τους οποίους από την πρόοδο της ερευνητικής διαδικασίας κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των τριών δραστών. Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι τρεις αλλοδαποί υπήκοοι, ηλικίας 17, 25 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Ύστερα από επισταμένες έρευνες, τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, ομάδα Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, κατόρθωσε, σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας Κιλκίς, να εντοπίσει απογευματινές ώρες της 23-8-2018 τους δύο δράστες στην περιοχή της Ειδομένης Πολυκάστρου Κιλκίς, όπου σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να διαφύγουν στο εξωτερικό. Βραδινές ώρες εντοπίσθηκε και ο τρίτος δράστης στην περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

 Δηλώσεις: 1. Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θεόδωρου Χρονόπουλου- Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας 2. Ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης -Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Προέλευση: ΕΛ.ΑΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Δήλωση της Ρένας Δούρου για τα μέτρα πρόληψης για τον ιό του Δυτικού Νείλου
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Γερμανία: Τεράστια πυρκαγιά 50 χλμ από το Βερολίνο – Εκκενώνονται κατοικημένες περιοχές