Γιατί δεν έκανε όσα τώρα εξαγγέλλει; – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι πλημμύρες στη Δυτική κι η πυρκαγιά στη Δυτική Αττική δεν αφήνουν μόνο τη χώρα με εκατοντάδες λιγότερους συνανθρώπους μας,  μα της έχουν δημιουργήσει ανεξίτηλα τραύματα.

Σακελλαρόπουλος Γ. Νίκος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Τραύματα ανασφάλειας, με τους πολίτες να νιώθουν έρμαια του ανίκανου κράτους και του πολιτικού του προσωπικού μα και της θλιβερής ανεπάρκειας τούτης της κυβέρνησης.

Οι κυβερνητικοί, το μόνο που έκαναν από την πρώτη στιγμή ήταν να επιχειρούν ν’ απαλλαγούν από τις βαριές ευθύνες τους, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά επικοινωνιακές τακτικές. Κι όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι της λαϊκής οργής, άρχισαν να ψελλίζουν μισόλογα περί πολιτικής ευθύνης, συμπληρώνοντας ότι δεν έφταιγαν εκείνοι αλλά ο κακός μας ο καιρός. Ταυτοχρόνως, άρχισαν να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλά. Να μεταθέτουν τις δικές τους ευθύνες στους άλλους. Σε όσους κυβέρνησαν στο παρελθόν ή σε όσους είχαν κτίσει αυθαίρετα. Μόνο και μόνο για να διαχυθεί στον χρόνο η ανεπάρκειά τους, η γύμνια τους, ο κυνισμός τους.

Χθες, ο Τσίπρας που μας φόρτωσε τους Βαρουφάκηδες, τους Πολάκηδες, τους Σκουρλέτηδες, τους Παππάδες, τους Καμμένους, τους Τζανακόπουλους, τους Κουρουμπλήδες, τους Τόσκες, τους Κοτζιάδες, τους Γιαβρόγλου, τις κυρά Τασίες, τους Τσακαλώτους και τα άλλα αστέρια του θιάσου του, σε άλλη μια κακοπαιγμένη παράσταση ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει αμέσως στην κατεδάφιση 3,2 χιλιάδων κτισμάτων στην Αττική, για να βάλει –όπως είπε- τις βάσεις αντιμετώπισης της ανεξέλεγκτης δόμησης στη χώρα.

Πόσο θέατρο, πόσο παραμύθι πια;

Ο άνθρωπος που φέρει την πρώτιστη ευθύνη για όσα συνέβησαν, εξαγγέλλει ότι θα κατεδαφίσει κτίσματα που ο ίδιος, οι υπουργοί του (Σταθάκης) κι οι βουλευτές του (Πάντζας κλπ) είχαν εξαγγείλει τη… νομιμοποίησή τους και τους τρόπους καταβολής προστίμων!!!

Αλήθεια: Τι εμπόδισε τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του να κάνουν εδώ και τρία χρόνια όσα εξήγγειλε χθες;

Αρκετά.

Τώρα όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι εστί Αριστερά. Μπορεί να πλήρωσαν βαρύτατο τίμημα για να το μάθουν, αλλά το έμαθαν.

Τώρα, όσο πιο γρήγορα αποκατασταθεί η αλήθεια κι η ιστορική στραβοτιμονιά, τόσο το καλύτερο για τη χώρα…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τετάρτης 8 Αυγούστου 2018
Επόμενο άρθροΠονοκέφαλος των αυτοκινητοβιομηχανιών οι εκπομπές ρύπων CO2 και τα αυστηρά όρια της ΕΕ