ΑΕΚ Καμποχωρίου – ΑΕ Σχοινά 2-0. Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΕΚ Καμποχωρίου. Θέλει χρόνο η ΑΕ Σχοινά. – βίντεο – φωτο

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Καμποχώρι στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού στο πρώτο φιλικό της σεζόν κέρδισε την ομάδα της ΑΕ Σχοινά με 2-0.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και σίγουρα το σημερινό φιλικό έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα, ενώ χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους. Πιο έτοιμη στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο έδειξε η ομάδα της ΑΕΚ Καμποχωρίου, καθώς διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού.

Η ομάδα των Νίκου Αναστασόπουλου και Μέρκου Καραλιόπουλου, απέδωσε καλύτερο ποδόσφαιρο είχε δύο δοκάρια, ενώ πέτυχε και δύο τέρματα με τους Ματόπουλο στις αρχές του β’ ημιχρόνου και Χρυσάφη στο 17’ της επανάληψης. Από την άλλη η ομάδα του Αλέξη Κατσάρα  με πάρα πολλά καινούργια πρόσωπα στην σύνθεση της, χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει συνοχή, ενώ ο προπονητής της θα ψάξει να βρει τρόπους  για να εκμεταλλευτεί το μεγάλο επιθετικό όπλο που ακούει στο όνομα Αντώνης Πιτσάβας.

Από την μεριά του emvolos.gr να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες ενώ από ότι φαίνεται και η ΑΕΚ Καμποχωρίου θα αγωνιστεί στην Β’ Ερασιτεχνική μαζί με την ΑΕ Σχοινά.

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φωτο:

ΚΑΜΠ ΣΧ 1 ΚΑΜΠ ΣΧ 2 ΚΑΜΠ ΣΧ 3 ΚΑΜΠ ΣΧ 4 ΚΑΜΠ ΣΧ 5 ΚΑΜΠ ΣΧ 6 ΚΑΜΠ ΣΧ 7 ΚΑΜΠ ΣΧ 8 ΚΑΜΠ ΣΧ 9 ΚΑΜΠ ΣΧ 10 ΚΑΜΠ ΣΧ 11 ΚΑΜΠ ΣΧ 12 ΚΑΜΠ ΣΧ 13 ΚΑΜΠ ΣΧ 14 ΚΑΜΠ ΣΧ 15 ΚΑΜΠ ΣΧ 16 ΚΑΜΠ ΣΧ 17 ΚΑΜΠ ΣΧ 18 ΚΑΜΠ ΣΧ 19

Προηγούμενο άρθροΆρης Παλαιοχωρίου: Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο ταλαντούχος Γιώργος Μητσιώτης.
Επόμενο άρθροΈνα πρασινωπό φως στον ουρανό; Είναι ο κομήτης «Χαλκ», που κάνει σήμερα την κοντινότερη διέλευσή του από τη Γη