ΑΕΚ Καμποχωρίου :Επίσημη πρώτη με όνειρα, φιλοδοξίες και ελπίδες για συμμετοχή στην Β’ Ερασιτεχνική. – Βίντεο – Φώτο

Ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα της ΑΕΚ Καμποχωρίου υπό τις οδηγίες του καινούργιου τεχνικού διδύμου, το οποίο απαρτίζουν ο Νίκος Αναστασόπουλος και ο Μέρκος Καραλιόπουλος.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Σκοπός της ομάδας σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο πρόεδρος και οι προπονητές της ομάδας είναι η άνοδος στην Β’ Ερασιτεχνική, αν και σύμφωνα με πληροφορίες του emvolos.gr η ομάδα θα συμπληρώσει κενά που υπάρχουν στην κατάρτιση της Β’ ερασιτεχνικής, μια που πολλές ομάδες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο καινούργιο πρωτάθλημα.

 Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι η ομάδα της ΑΕΚ Καμποχωρίου να ξεκινήσει αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Στην ομάδα τώρα προστέθηκαν καινούργιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσθέτουν ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία που διαθέτει ο Σύλλογος. Από τη μεριά του emvolos.gr να ευχηθούμε καλή πορεία  στην ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Δείτε το βίντεο:

Δηλώσεις Μέρκου Καραλιόπουλου στο βίντεο:

 

Φωτο:

Α ΚΑΜΠ 1 Α ΚΑΜΠ 2 Α ΚΑΜΠ 3 Α ΚΑΜΠ 4 Α ΚΑΜΠ 5 Α ΚΑΜΠ 6 Α ΚΑΜΠ 7 Α ΚΑΜΠ 8 Α ΚΑΜΠ 9 Α ΚΑΜΠ 10 Α ΚΑΜΠ 11 Α ΚΑΜΠ 12 Α ΚΑΜΠ 13 Α ΚΑΜΠ 14 Α ΚΑΜΠ 15 Α ΚΑΜΠ 16 Α ΚΑΜΠ 17 Α ΚΑΜΠ 18 Α ΚΑΜΠ 19 Α ΚΑΜΠ 20

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός Λουτρού: Πρώτη προπόνηση των ερυθρόλευκων. Κίνδυνος αλλαγής έδρας για την ομάδα! – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΟ Φλάβιο Ρόκο στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας