Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Παρουσίαση προπονητή, τεχνικού διευθυντή και οριοθέτηση στόχων. βίντεο – φωτό

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε χθες, Δευτέρα 25 Ιουνίου το βράδυ, η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας. Παρουσιάστηκαν ο νέος προπονητής Γιάννης Καψαλιάρης και ο νέος τεχνικός διευθυντής Βασίλης Κατσούλης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Καλαϊτζίδης διηύθυνε την παρουσίαση των δύο ανδρών, ενώ στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν επίσης εκ μέρους της διοίκησης ο αντιπρόεδρος Θανάσης Αποστόλου και ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Λιάπης.

Τα κυριότερα σημεία στα οποία στάθηκαν οι ομιλούντες και κυρίως οι πρόεδρος και προπονητής ήταν:

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας θα κρατήσει το βασικό κορμό παικτών, ενώ πρόκειται να ενισχυθεί με κάποιες επιλεγμένες μεταγραφές συνεχίζοντας έτσι την πετυχημένη περσινή συνταγή. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό μία υψηλή θέση στη βαθμολογία. Μακρόπνοος στόχος του συλλόγου είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδος με γηγενείς ποδοσφαιριστές, δεδομένου του σπουδαίου έργου που επιτελείται στα τμήματα ακαδημιών. Τονίστηκαν ακόμη οι προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται ήδη σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Τέλος, επιδίωξη της διοίκησης είναι να συνεχιστεί το οικογενειακό πνεύμα της ομάδας, συνταγή που αποδεδειγμένα οδηγεί στην επιτυχία.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο:

AG MAR POD 1 AG MAR POD 2 AG MAR POD 3 AG MAR POD 4 AG MAR POD 5 AG MAR POD 6 AG MAR POD 7 AG MAR POD 8 AG MAR POD 9 AG MAR POD 10 AG MAR POD 11 AG MAR POD 12 AG MAR POD 13 AG MAR POD 14

Προηγούμενο άρθροΒουλή: Την ανεξαρτητοποίησή του γνωστοποίησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αλεξάνδρεια: Γιορτή αποφοίτησης στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας. – βίντεο – φωτό