Αλεξάνδρεια: Ο πολυτάλαντος Ευτύχης Μπλέτσας μιλά αποκλειστικά στο emvolos.gr για την ζωή και την καριέρα του! (Βίντεο-φωτό)

Το γνωστό και πολύ αγαπητό Ευτύχη, που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Η κουζίνας της μαμάς», συναντήσαμε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και μίλησε στην κάμερα μας για το ταξίδι του έως σήμερα στο κόσμο της μαγειρικής και της μουσικής, την επαγγελματική του πορεία και κλείνοντας μας αφιέρωσε, τραγουδώντας με την κιθάρα του, το αγαπημένο για αυτόν τραγούδι.

Αγαθούλα Γεωργιάδου 1
Ρεπορτάζ: Αγαθούλα Γεωργιάδου

Ο πολυτάλαντος Ευτύχης Μπλέτσας είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και ψυχολογίας, αρθογράφος γαστρονομικής φιλοσοφίας και υποστηρικτής της υγιεινής Μεσογειακής διατροφής. Είναι γνωστός και ως “foodmusic chef”, επειδή εμπνεύστηκε τα «Μουσικομαγειρέματα» – ένα πρωτοποριακό show στο οποίο η διατροφή και η μαγειρική συναντάνε τη μουσική και την ψυχαγωγία σε μια αληθινά «νόστιμη» παράσταση που υμνεί το «έξυπνο» φαγητό.

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Ως δια βίου μαθητής, ξεκίνησε με ένα πτυχίο Μηχανικού Η/Υ με Master στην Πληροφορική, συνέχισε με Θέατρο και Μουσική, προχώρησε με εξ αποστάσεως σπουδές Διατροφολογίας στο εξωτερικό και με ένα πτυχίο Psychology Management στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ολοκλήρωσε επίσης με E-Learning προγράμματα σπουδών «Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας», «Χημείας Τροφίμων και Τεχνολογίας Διατροφής» και «Ανάπτυξης προγραμμάτων Αγωγής Υγείας» στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ευτύχης Μπλέτσας 1 2
Ο πολυτάλαντος Ευτύχης Μπλέτσας με την δημοσιογράφο του emvolos.gr Αγαθούλα Γεωργιάδου

Είναι επίσης απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery, απόφοιτος του Experts Academy με τον Brendon Burchard.

Παρόλα αυτά αρνήθηκε την προοπτική μιας σπουδαίας ακαδημαϊκής καριέρας και μια υψηλόμισθη θέση που του προσφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αφοσιωθεί στις μεγάλες του αγάπες: τη μουσική, την επικοινωνία, την έρευνα, το γράψιμο, τα ταξίδια  και, πάνω απ’ όλα, τη διατροφή και τη μαγειρική.

Με λίγη τύχη, πολλή επιμονή και μεγάλο πάθος τα κατάφερε τελικά, εκδίδοντας βιβλία, γράφοντας τραγούδια, διοργανώνοντας σεμινάρια, μουσικομαγειρικές παραστάσεις, και πολλές επιτυχημένες εκπομπές.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας των βιβλίων «Θετική Ενέργεια», «Μαγειρική Οικονομία», «το Παστίτσιο της Μαμάς». Έχει εμφανιστεί σε μεγάλο αριθμό τηλεοπτικών εκπομπών «Happy Traveller», «Happy Cook», «Ταξίδι στις Γεύσεις», «Η Κουζίνα της Μαμάς», «Food IQ».  Έχει επίσης συνεργαστεί με την Αγγλόφωνη παραγωγή Planet Food, παγκόσμιας εμβέλειας, με συμμετοχή του σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο γυρισμένο στην Ελλάδα για την Ελληνική κουζίνα.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, εταιρίες τροφίμων, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς σε Ελλάδα και Κύπρο. Πραγματοποιεί συνεχώς Μαθήματα Μαγειρικής για παιδιά, εργαστήρια “τηλεοπτικής Μαγειρικής”, διαλέξεις «Διατροφικής Ευφυΐας», σεμινάρια «Θετικής Ενέργειας» και Μουσικομαγειρικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιεί επίσης group coaching προγράμματα με συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρηματικότητα, έκδοση βιβλίων, τεχνικές παρουσιάσεων blogging, Internet Marketing, Social Media κα.

  Στις ταξιδιωτικές του εκπομπές με οδηγό τον ίδιο και με υπόκρουση τις συγχορδίες της κιθάρας του – ταξίδεψε τους τηλεθεατές στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, κατέγραψε από τις μαμάδες και τους επαγγελματίες μάγειρες τις πιο νόστιμες τοπικές συνταγές και πρόβαλλε τις αξίες του καλού, και υγιεινού φαγητού.

Ακόμη είναι YouTuber, Food Blogger και Travel Vlogger διατηρώντας ένα πολυθεματικό κανάλι στο Youtube που αριθμεί πάνω από 116.000 συνδρομητές αυτή την στιγμή. Πρόκειται για ένα κανάλι ζωντανό και με πλούσιο περιεχόμενο όπως συνταγές μαγειρικής, ταξιδιωτικές εμπειρίες, συμβουλές για τους νέους youtubers και πολλά πολλά ακόμη, όπως μας πληροφορεί στην συνέντευξη.

Εμείς γνωρίσαμε έναν άνθρωπο ζεστό και χαμογελαστό, με ανήσυχο πνεύμα και πολύ θετική ενέργεια. Βρεθήκαμε κοντά του στα πλαίσια των γυρισμάτων για την ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller η οποία συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία για 4η σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο emvolos.gr του έυχεται ολόψυχα πολλές ακόμα επιτυχίες σε όλα όσα αγαπά, δημιουργικότητα και ευτυχία στην ζωή του.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Ευτύχης Μπλέτσας στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Πανηγυρικός Εσπερινός και χορευτικό πρόγραμμα για την εορτή των Αγίων Κυρίλλου – Μεθοδίου. – βίντεο φωτό
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Σοβαρά προβλήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω της χθεσινής ισχυρής καταιγίδας