Ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Σ. Δόξα Κυψέλης – Γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων «Μούσες» – Βίντεο – Φώτο

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μούσες»  στο Νησέλι Ημαθίας πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου Δόξα Κυψέλης.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Ο Αθλητικός Σύλλογος ο οποίος μετά από πολλά χρόνια αδράνειας επαναδραστηριοποιήθηκε συμμετέχοντας φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας , ήταν η αιτία για να γεμίσει ασφυκτικά η αίθουσα εκδηλώσεων «Μούσες»  και να φανεί μικρός ο χώρος για την διοργάνωση τέτοιας εκδήλωσης. Ο πρόεδρος του συλλόγου Θωμάς Κατάγκας καθώς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σάκης Ντόντης προλογίζοντας την εκδήλωση ευχαρίστησαν τον κόσμο για την πολυπληθή παρουσία του  και τόνισαν ότι τα καλύτερα για τον σύλλογο δεν έχουν ακόμα συμβεί.

Στην συνέχεια απέμειναν αναμνηστικές πλακέτες στον πρώην προπονητή Οδυσσέα Καλυβιώτη, στον πρώην αρχηγό της ομάδας Στέφανο Σακαρο, και στον πρώην Πρόεδρο Γιώργο Χολέβα για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και με καταγωγή από την Κυψέλη Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σαρακατσιάνος, και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κυψέλης Ζωή Βεσυροπούλου. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την Μαίρη Βάσσου, τον Lary Krama και τον Νίκο Δήμου. Και του χρόνου!!

Δείτε το  βίντεο:

Φώτο:

XOR KIPS 1XOR KIPS 2XOR KIPS 3XOR KIPS 4XOR KIPS 5XOR KIPS 6XOR KIPS 7XOR KIPS 8XOR KIPS 9XOR KIPS 10XOR KIPS 11XOR KIPS 12XOR KIPS 13XOR KIPS 14XOR KIPS 15XOR KIPS 16XOR KIPS 17XOR KIPS 18XOR KIPS 19XOR KIPS 20XOR KIPS 21XOR KIPS 22XOR KIPS 23XOR KIPS 24XOR KIPS 25XOR KIPS 26XOR KIPS 27XOR KIPS 28XOR KIPS 29XOR KIPS 30XOR KIPS 31XOR KIPS 32XOR KIPS 33XOR KIPS 34XOR KIPS 35XOR KIPS 36XOR KIPS 37XOR KIPS 38XOR KIPS 39XOR KIPS 40XOR KIPS 41

Προηγούμενο άρθροΝησί Ημαθίας: Τιμήθηκε η μνήμη του ολοκαυτώματος της 14ης Μαρτίου 1906.
Επόμενο άρθροΒόλεϊ μικρών παγκορασίδων: ΓΑΣ Αλεξάνδρεια – Π.Α.Σ Ίκαρος Έδεσσας 0-3. (Βίντεο-φωτό)