Με Μακροχώρι εντός το Παλαιοχώρι. Στο Ροδοχώρι ο Άραχος. Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής και έχοντας διανύσει τα δύο τρίτα του πρωταθλήματος συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας.

Στέλιος Νίκας
Γράφει ο Στέλιος Νίκας

Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας Νίκη Αγκαθιάς και ΠΑΟΚ δεν συμμετέχουν στη διαδικασία της 21ης αγωνιστικής, καθώς  η μεν πρωτοπόρος Νίκη  αγωνίζεται με τη Δόξα Λιανοβεργίου και κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 καθώς η ομάδα της Δόξας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ έχει ρεπό. Έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις Άρης Παλαιοχωρίου – Μακροχώρι, ΓΑΣ Κοπανός – ΑΕ Χαρίεσσας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοπανού μεταξύ του τοπικού ΓΑΣ και της ΑΕ Χαρίεσσας. Ένα γειτονικό ντέρμπι που πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής, με τον Κοπανό να θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και την ομάδα της Χαρίεσσας να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη θα απουσιάσει ο Χαβιαρόπουλος ενώ από την ομάδα του Χρήστου Μποζίνη δεν υπάρχουν απουσίες πλην των γνωστών Ιωαννίδη, Κρουσταλά, Συμεωνίδη οι οποίοι δεν προλαβαίνουν την σεζόν λόγω τραυματισμών. .

Στο Ροδοχώρι διεξάγεται η άλλη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του ΓΑΣ και της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου. Η ομάδα του ΓΑΣ ενισχυμένη με τις καινούργιες μεταγραφές εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί για να κατακτήσει την νίκη που θα τον διατηρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσιάδη θα εμφανιστεί μετά από καιρό χωρίς απουσίες και ο προπονητής της θα έχει την δυνατότητα να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η ομάδα του  Χρήστου Υφαντίδη της οποίας η βαθμολογική συγκομιδή στον δεύτερο γύρο είναι στο μηδέν θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Οι Πόντιοι δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν  στην αποστολή.

Στο Παλαιοχώρι ο Άρης κοντράρεται με την  ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη σε μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Ο Άρης θέλει την νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την τετράδα που οδηγεί στα play-off, εφόσον βέβαια η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο είναι μέχρι 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι που την προηγούμενη αγωνιστική σημείωσαν μεγάλη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αράχο εκτός έδρας θα αγωνιστούν πιθανότατα χωρίς τον θηριώδη σέντερ μπακ Ηρακλή Παντόπουλο  ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν απουσίες.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με αρκετές απουσίες στην σύνθεση του λόγω τραυματισμών αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Πατρίδας, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Για τους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Λυμούση η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνει η ομάδα του στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στον Μέγα καθώς θέλουν να αποφύγουν την ψυχοφθόρα διαδικασία των play-out ενώ δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Τέλος στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας η ΑΣ Νέας Γενεάς θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Επισκοπής σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους, να αποφύγουν τα play-out. Με νίκη η Νέα Γενεά πιάνει στην βαθμολογία τον Κεραυνό και δίνει νέο ενδιαφέρον στην μάχη των play-out ενώ αν συμβεί το αντίθετο ο Κεραυνός παίρνει προβάδισμα για την συνέχεια. Ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της περιοχής.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Χαρίεσσας και του Ατρόμητου Διαβατού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Νάουσας γιατί σήμερα ο ΦΑΣ αντιμετωπίζει τον Καμπανιακό στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας με ώρα έναρξης στις 15.30.

ΑΣ Νέας Γενεάς Νικομήδειας – Κεραυνός Επισκοπής

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Άρης Παλαιοχωρίου – Μακροχώρι

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΓΑΣ Κοπανός – ΑΕ Χαρίεσσας

Δόξα Λιανοβεργίου – Νίκη Αγκαθιάς 3-0 α.α.

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού (Τετάρτη 21/2)

Ρεπό :ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Βαθμολογία

σχσχ

Προηγούμενο άρθροΤα κοντά παιδιά κινδυνεύουν περισσότερο από εγκεφαλικό στο μέλλον, σύμφωνα με δανική επιστημονική μελέτη
Επόμενο άρθροΓια την νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής επιλέγουμε φυσικές πηγές πρωτεϊνών – Γράφει η Μαρία Αλιμπέρτη – Κατσάνη