Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αγροτικός Αστέρας 2 – 2. Δίκαιη μοιρασιά, πάλεψε την ανατροπή ο Μέγας. – φωτό

Δεν κατάφεραν να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς Τρίκαλα και Αγροτικός Αστέρας, μένοντας στο μεταξύ τους ισόπαλο 2-2.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος 

Το ματς που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Τρικάλων Ημαθίας είχε διακυμάνσεις στο σκορ, πάθος, εντάσεις και ..επεισόδια στην κερκίδα. Δυστυχώς, ένα παιχνίδι που άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Το ματς διακόπηκε στο 30΄ και για περίπου δέκα λεπτά, έως ότου να εκτονωθούν τα πνεύματα.

Στα του παιχνιδιού τώρα, οι γηπεδούχοι με το νέο προπονητή Βασίλη Καστανιώτη να ντεμπουτάρει στον πάγκο, μπήκαν ορμητικά με σκοπό το γρήγορο γκολ. Πραγματικά μόλις στο 4΄ ο συνήθης ύποπτος Γιώργος Κίτσας με γυριστή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ποτουρίδη, έγραψε το 1-0. Ο Αστέρας προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία και να πιέσει και στο 8΄ ο Αργυρόπουλος μπλόκαρε αποτελεσματικά την καρφωτή κεφαλιά του Κεχαγιά. Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς τη μεγάλη φάση έως το 30΄ που ξέσπασαν οι συρράξεις που προαναφέραμε. Με την επανέναρξη και στο 38΄, δυνατό σουτ του Καπρέτσου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 39΄ από πάσα του Κίτσα Γ. το δυνατό πλασέ του Παρσόπουλου απόκρουσε εντυπωσιακά ο Καμπάς.

Ημίχρονο 1-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ένας μεταμορφωμένος Αστέρας πέτυχε τον πλήρη αιφνιδιασμό του αντιπάλου του στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του β΄ ημιχρόνου.  Στο 46΄ ο Καπρέτσος έπειτα από κάθετη μπαλιά του Ματζίρη, βρέθηκε απέναντι από τον Αργυρόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 57΄ ο νεοεισελθών Καπετάνος δεν κατάφερε με προβολή έπειτα από σέντρα του Κίτσα Γ. να βάλει ξανά μπροστά τους γηπεδούχους. Στο 64΄ ο Αστέρας γύρισε το ματς. Έπειτα από σέντρα του Ζώτου από δεξιά, ο Χρήστου με ψύχραιμο σουτ μέσα απ την περιοχή έγραψε το 1-2. Ο Μέγας προσπάθησε να αντιδράσει και το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς τις αντίπαλες περιοχές. Στο 78΄ σέντρα του Καπετάνου δημιουργεί σύγχυση στα καρέ του Αστέρα, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν την τελευταία στιγμή. Στο 82΄ σουτ του Κιρκιλιανίδη μέσα από την περιοχή κοντράρεται στα σώματα των αμυντικών του Αστέρα. Και φτάνουμε στο 85΄ όπου το πείσμα των Τρικαλινών απέφερε καρπούς, με σκόρερ τον δραστήριο Καπετάνο να ισοφαρίζει σε 2-2. Τελευταία αξιοσημείωτη φάση ήταν στο 88΄, όταν οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι σε πτώση του Μερτζάνη μέσα στην περιοχή.

Τελικό: 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσέτσιλας (Γρεβενών), με βοηθούς τους κκ. Τέγο (Γρεβενών) και Βογδόπουλο (Κοζάνης).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Κίτσας Ελ, Τσουλχάι, Πετκάκης, Κουκουράκης (66΄ Καφές), Τσιότρας, Ζαχαριουδάκης (74΄ Πατσιαβούρας), Ποτουρίδης (90΄ Τερζής), Κίτσας Γ, Κιρκιλιανίδης, Παρσόπουλος (56΄ Καπετάνος).

Αγροτικός Αστέρας: Καμπάς, Ζώτος, Χατζηαθανασίου (46΄ Ζουλούμης), Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Ντουνιάς, Μερτζάνης (90 + Γεωργιάδης), Χρήστου, Ματζίρης, Αθανασιάδης (81΄ Λάμπρου), Καπρέτσος (65΄ Ατζαμιδάκης).

Δείτε στιγμιότυπα – γκολ του αγώνα στο βίντεο:

Φώτο:

TRIK AST 4
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
TRIK AST 5
Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου

TRIK AST 1TRIK AST 2TRIK AST 3TRIK AST 6TRIK AST 7TRIK AST 8TRIK AST 9TRIK AST 10TRIK AST 11TRIK AST 12TRIK AST 13TRIK AST 14TRIK AST 15TRIK AST 16TRIK AST 17TRIK AST 18TRIK AST 19TRIK AST 20TRIK AST 21TRIK AST 22TRIK AST 23TRIK AST 24TRIK AST 27TRIK AST 28TRIK AST 29TRIK AST 30TRIK AST 31TRIK AST 32TRIK AST 33TRIK AST 34TRIK AST 35TRIK AST 36

Προηγούμενο άρθροΑγροτικός Αστήρ Πλατέος: Δείτε τι δήλωσε ο Πόλυς Καζαντζίδης για το παιχνίδι με το Κλειδί και τον Ταταρίδη.
Επόμενο άρθροΤρίκαλα Ημαθίας: Επεισόδια μεταξύ φιλάθλων Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και Αγροτικού Αστέρα – Ανακοινώσεις ομάδων.