ΠΑΟ Παλατίτσια – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος 1-0. Ήττα- σοκ για τον Αστέρα. Με 10 παίκτες από το 31’ τα Παλατίτσια. – Βίντεο – Φώτο

Ήττα σοκ για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος από τον σκληροτράχηλο ΠΑΟ Παλατιτσίων με 1-0 η οποία προβλημάτισε έντονα τους φίλους της ομάδος καθώς η απόσταση από τον τρίτο της βαθμολογίας Εθνικό Κλειδίου μειώθηκε στον ένα βαθμό.

Ρεπορτάζ: Στέλιος  Νίκας

Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβούν όλα αλλά αυτό που συνέβη σήμερα δεν μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος. Το Πλατύ είχε την κυκλοφορία σε όλο το παιχνίδι, καθώς τα Παλατίτσια αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 60’  ενώ στα τελευταία 5’ αγωνίστηκαν με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κακαγιάννη Σ. με δεύτερη κίτρινη λόγω διαμαρτυρίας.

 Οι φιλοξενούμενοι  έχασαν πέναλτι δέχτηκαν το γκολ στη λήξη του ημιχρόνου ενώ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό μια  και οι περισσότερες προσπάθειες έμεναν ημιτελείς ενώ τα  τελειώματα των φάσεων ήταν βιαστικά και ελάχιστα ανησύχησαν τον τερματοφύλακα Τότσκα. Παρ’ όλα αυτά το Πλατύ πέταξε σήμερα πολλές ευκαιρίες να σημειώσει τέρμα με πρώτη και καλύτερη τη φάση του πέναλτι στο 30’ όταν ο διαιτητής Λαζάρου δείχνει το σημείο του πέναλτι σε χέρι του αμυντικού του ΠΑΟ Παλατιτσίων. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Έλντι Νασούφι που σημάδεψε την αριστερή γωνία του Τότσκα αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας έπεσε και απέκρουσε. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Παλατιτσίων Κακαγιάννης Β. για διαμαρτυρία.

 Στο 43’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κακαγιάννη Γ. ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά μεταβίβαση του Τσοπράνη. Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με το Πλατύ να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες, αλλά οι ποδοσφαιριστές του ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ο ΠΑΟ Παλατιτσίων πέτυχε σήμερα μία μεγάλη νίκη και σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια, επί ενός αντιπάλου που δεν είχε το καθαρό μυαλό να διαχειριστεί την υπέρ του διαμορφωθείσα κατάσταση από το 30’ και μετά. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις παίζοντας με 10 παίκτες από το 30’ τότε δεν σου φταίει κανείς, πάρα μόνο ο κακός σου εαυτός. Κακή προετοιμασία και διαχείριση του παιχνιδιού και από το προπονητικό τιμ που φέρει μεγάλες ευθύνες για το σημερινό αποτέλεσμα. Πάντως το Πλατύ κρατάει ακόμα την τύχη στα  χέρια του καθώς έχει τα ντέρμπι με Κλειδί και Μελίκη στην έδρα του, αλλά το σημερινό αποτέλεσμα έβαλε για τα καλά το Κλειδί στο παιχνίδι της ανόδου, καθώς πλέον η τύχη της ομάδας του Δημήτρη Πρίντζιου εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Παλατίτσια

Τότσκας, Μοσχόπουλος, Δημούλτσης, Τσανασίδης, Κακαγιάννης Σ., Τσαπράνης,  Αργυρόπουλος, Κακαγιάννης Β, Κακαγιάννης Γ, Ταχτατζής, Μπέγκολι.

Αγροτικός Αστήρ Πλατέος

Μουσκεφτάρας, Βουλγαρόπουλος(46’ Ελευθεριάδης), Τσομεγλίδης(83’ Μηνούδης) , Μαγγανάρης, Τόζογλου, Βενιόπουλος(72’ Τερζίδης) , Κιρτσογλου, Σκούρα, Χαλβατζής, Καραούσογλου, Νασούφι.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα – γκολ στο βίντεο:

Δηλώσεις Σάκη Παγγούρα στο βίντεο:

Φωτο:

PALAT ASTER 1PALAT ASTER 2PALAT ASTER 3PALAT ASTER 4PALAT ASTER 5PALAT ASTER 6PALAT ASTER 7PALAT ASTER 8PALAT ASTER 9PALAT ASTER 10PALAT ASTER 11PALAT ASTER 12PALAT ASTER 13PALAT ASTER 14PALAT ASTER 15PALAT ASTER 16PALAT ASTER 17

Προηγούμενο άρθροΜέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-Εδεσσαϊκός 0-2. Κατώτερος των περιστάσεων ο Μέγας.. – Βίντεο-φωτό
Επόμενο άρθροΑλιάκμων Νησελίου – Φίλιππος Μελίκης 1-2. Διπλό τίτλου για τον Φίλιππο. – βίντεο-φωτό.